Eyvallah

Eyvallah
Abi hanımefendi senin için özel biri sanırımNası gerginim nası gerginim anlatamam. 3 kişiyle tartıştım sabahtır. 3ünde de haklıydım, ama işte gerginliğim katlandıkça haklıyken haksız konuma düştüğüm de oldu. daha da gerildim.
Neyse konumuz bu değil, bisiklet misiklet diyet miyet bi yere kadar, bi hafta yoğunluktan vs bisiklete çıkamasam verdiğim 1 aylık kiloyu geri alıyordum. Uzun süredir salona yazılma planım vardı ama arkadaşlarıma bile vakit ayıramıyorken spor salonuna vakit nasıl ayıracağım diye düşünüyordum. Geçen hafta Hanımefendinin biri göbeğimle alakalı bi laf etti, ilk defa gücüme gitti. Dün gittim spora yazıldım. Bugün itibariyle başlıyorum.
Söyleyeceklerim bu kadar, yarışmacı arkadaşlara başarılar.
@DouglasAdams doktor benim şu sırtımın ortasına doğ... sjdjajfhah
Doğum günün kutlu olsun doktor sevdiklerin ile nice mutlu, kariyerinde de başarılı yıllar dilerim.
Biraz gec oldu ama kusura bakma işten gücten fırsat bulamıyorum artık buraya bakmaya![]()
@DouglasAdams Doktor doğum günün kutlu olsun nice mutlu, sağlıklı, huzurlu ve başarılı yaşlara![]()
Teşekkürler abilerim.Birlikte nice senelerimize@DouglasAdams Nice yıllara, doğum günün kutlu olsun.![]()
Önemli olan ruh güzelliği abi ama sonuç itibariyle ruhlar aleminde yaşamıyoruz.Spor salonu sağlam şrade istiyor kolay gelsinNası gerginim nası gerginim anlatamam. 3 kişiyle tartıştım sabahtır. 3ünde de haklıydım, ama işte gerginliğim katlandıkça haklıyken haksız konuma düştüğüm de oldu. daha da gerildim.
Neyse konumuz bu değil, bisiklet misiklet diyet miyet bi yere kadar, bi hafta yoğunluktan vs bisiklete çıkamasam verdiğim 1 aylık kiloyu geri alıyordum. Uzun süredir salona yazılma planım vardı ama arkadaşlarıma bile vakit ayıramıyorken spor salonuna vakit nasıl ayıracağım diye düşünüyordum. Geçen hafta Hanımefendinin biri göbeğimle alakalı bi laf etti, ilk defa gücüme gitti. Dün gittim spora yazıldım. Bugün itibariyle başlıyorum.
Yunan adalarına yallahçıplak gezelim bence
19-22 yaş arası oldukça kilo almıştım, insanların ne dediğine ne yaptığına pek takılmam fakat 100 kiloyu geçmiştim. Özel üniversite zamanlarıma denk gelmişti ve kendime kötü bakıyordum gerçekten. Bazı maddi sebeplerden dolayı okulu bırakmak ve tekrar hazırlanmak zorunda kaldım ve memlekete döndüm. Yaptığım ilk iş body building salonuna yazılmak oldu. Aslında ilk bir hevesle başlamıştım böyle kilo vereceğim edeceğim diye bir hırsım yoktu. Fakat içten içe çok rahatsız olduğumu da biliyordum kilomdan dolayı. Tam 1 sene haftada 4 günden ve günde 2,5 saatten az olmamak kaydıyla ağır spor yaptım ve 25 kilo vererek 75'e kadar düştüm. Doktor kontrolü, doktor tavsiyesi falan yok. Yediklerimden de sadece tatlı ve ekmeği kesmiştim.Nası gerginim nası gerginim anlatamam. 3 kişiyle tartıştım sabahtır. 3ünde de haklıydım, ama işte gerginliğim katlandıkça haklıyken haksız konuma düştüğüm de oldu. daha da gerildim.
kız olsam valla direk evlenirdim seninle ya boşver knk bunları <3 :* biz birbirimize yeterizNası gerginim nası gerginim anlatamam. 3 kişiyle tartıştım sabahtır. 3ünde de haklıydım, ama işte gerginliğim katlandıkça haklıyken haksız konuma düştüğüm de oldu. daha da gerildim.
Benim yeni araba
Doktor bu neİzmir usulü 23 yaşa merhaba