Hayır aynı zamanda marspiyel göçüktü.Sadece marşpiyel boyamak için 2000tl mi aldılar?
Hayır aynı zamanda marspiyel göçüktü.Sadece marşpiyel boyamak için 2000tl mi aldılar?
370 tl odedim. Ama gaz icinde 97 tl bakim verdimservis için fiyatlar normal sizin i10 nun hyundai servisinde bakımı ne kadar?
370 tl odedim. Ama gaz icinde 97 tl bakim verdim
Benim cok ozel durumundan dolayi biraz yuksek.Çokta ucuz değil bence hocamküçücük araba sonuçta
Benim cok ozel durumundan dolayi biraz yuksek.
30 binde bir lpg filtre degisimi yapiyorum. Benim arabanin 45000 km de degisti. Eski sahibi bakmamiş oyuzden bana kaldi.. 27 litre gaz ile tam yuklu 330 km yol yapabiliyor. Ortalama tuketimi 7.2 litre lpg civarinda suan. Ustunde 4 mevsim kis lastigi var. Tuketimi son zamanda artiyor soguktan dolayi. Ama gazi 2.29 liradan aliyorum..özel durum lpg niz mi? yıllık yaptığınız tasarruf ne kadar merakımdan soruyorum![]()
30 binde bir lpg filtre degisimi yapiyorum. Benim arabanin 45000 km de degisti. Eski sahibi bakmamiş oyuzden bana kaldi.. 27 litre gaz ile tam yuklu 330 km yol yapabiliyor. Ortalama tuketimi 7.2 litre lpg civarinda suan. Ustunde 4 mevsim kis lastigi var. Tuketimi son zamanda artiyor soguktan dolayi. Ama gazi 2.29 liradan aliyorum..
30k km de lpg ile 4000 tl tasarruf yapıyorsunuz tahminimce (benzine göre) baya iyi![]()
hocam ne kadar yakıyor bu araçTam dökümünü çıkaramam ama arabamın yakıt dahil aylık ortalama gideri 600TL civarı oluyor
yıllık harcama/12 olarak hesaplıyorum.
hocam ne kadar yakıyor bu araç
hocam ne kadar yakıyor bu araç
Beyler sadece yakıt olarak düşünmeyin4.8 hse range rover sanirim. Yada ticari taksi.
Araba ne araba.Beyler sadece yakıt olarak düşünmeyinBakım, onarım, yakıt, sigorta, kasko, keyfe keder masraflar hepsi içinde. Gerçi son zamanlarda azaldı ama artan sigorta bedellerinden ötürü bu değere çıktım.
Geçen yıl arabanın 350TL kredi taksidi dahil ortalama 800TL idi. O zaman sürekli yoğun İstanbul trafiğinde ticari taksi gibi kullanıyordumHaliyle rot-balansa 3-4 ayda bir götürüyordum. Böyle düşününce gayet ekonomik
![]()
Hocam senin araba depoda genleşen yakıt buharıyla çalışıyor herhaldeArabada alimda ucuz. Dizel gibi cep yakmiyo. 35000 km de ben 32000 tlye aldim. 2014 model en ucuz dizel araba. Heleki dusuk km de fiyatlari cook yuksek.
12800 km icin 1900 tl yakit masrafi yapmisim..
Hocam senin araba depoda genleşen yakıt buharıyla çalışıyor herhaldeBenim arabanın İstanbul şehir içi yakıt masrafı seninkinin tam 2 katı.