Ahahaha o da iyiymişahahahaŞimdi de trafik canavarları için özel bi projem var. Arka sislere 109231923k xenon takıp kör edicem
![]()

Ahahaha o da iyiymişahahahaŞimdi de trafik canavarları için özel bi projem var. Arka sislere 109231923k xenon takıp kör edicem
![]()
Ölüm dedin de canım irmik helvası çektiAhahaha o da iyiymişKör olmasını geçtim ölmezlerse iyi
![]()
Aman dur sen ona ketçap mayonez falan sıkarsın şimdiÖlüm dedin de canım irmik helvası çekti![]()
ıyyy, ekmek arası fena olmaz amaAman dur sen ona ketçap mayonez falan sıkarsın şimdi![]()
ahahahaŞimdi de trafik canavarları için özel bi projem var. Arka sislere 109231923k xenon takıp kör edicem
![]()
Türkiye için sorun yok. Burada yasaklanır mı ne zaman yasaklanır yasaklanırsa ben görür müyüm gibi bir çok soru var. Daha Ford'un 100-240 hp ve 1.5-2.0 litre arası ecoblue adındaki dizel ünitesi yeni çıkıyor@Cenk bunu sevmedi
Hocam siz Moto Reset misiniz?Dizel gercekten en zararli yakit turu malesef. Ne yazikki ulkemizde en cok kullanilan da.Ve istanbulda bisiklet te bizi kurtarmaz
Alternatiflerimiz az...
Bunu da Douglas sevmedi abiTürkiye için sorun yok. Burada yasaklanır mı ne zaman yasaklanır yasaklanırsa ben görür müyüm gibi bir çok soru var. Daha Ford'un 100-240 hp ve 1.5-2.0 litre arası ecoblue adındaki dizel ünitesi yeni çıkıyor![]()
Zaten çok fazla üzerinde durulacak bir mevzu değil. Bu saatten sonra dizel otomobil alacak kadar kaç tane zengin var bu ülkedeBunu da Douglas sevmedi abi![]()
Bana şirket vs vermezse girilecek top değil artık dizelZaten çok fazla üzerinde durulacak bir mevzu değil. Bu saatten sonra dizel otomobil alacak kadar kaç tane zengin var bu ülkede![]()
Vallahi benzinli araba almam. Malum vergiler, yakıt paraları ortada. Dizel araç da uygun fiyatlı değil ama en azından 2.el uygun bir şey almaya çalışırım. Hibrit desen motorları kuvvetli değil ancak ekonomiye müsaade ediyor. O yüzden benim talebime cevap veren başka bir motor yok dizelden başka henüzBana şirket vs vermezse girilecek top değil artık dizel![]()
ALDIRIRLAR....Vallahi benzinli araba almam
Çok doğru tespitler yapmış. Özellikle ABD'nin yatırımlar konusunda çok ciddi zorlayıcı hükümleri var. Kendi markası olan Ford'a bile Trump'ın bizzat şart koştuğu ciddi yatırım kalemleri mevcut. Ford bir kaç tane daha fabrika ve üretim tesisi açtı Amerika'da ama bunların maddi yükü markayı aşırı zorlamış vaziyette. Ford'dan açıklama gelmişti altından kalkamıyoruz bu yaptırımların bize getirdiği maliyetlerin diye.İzlemenizi tavsiye ederim.
1.0-1.2 düşük hacimli belki işteALDIRIRLAR....
1.2 den 150 hp 250 nm tork alındığında burayı hortlatcam abi1.0-1.2 düşük hacimli belki işte![]()
Güncel güçler de bana yeter1.2 den 150 hp 250 nm tork alındığında burayı hortlatcam abi![]()
1.0tsi baya düşündürücüGüncel güçler de bana yeterMinimum 200 tork ve 120 hp gibi değerler bana yeterli öyle fazlasında gözüm yok
![]()
kim lan buıyyy, ekmek arası fena olmaz ama![]()