Hocam valla güle güle kullanın da, ben ikisini de bolca kullanmış biri olarak kırmızı Accent'inizi tercih ederdim.

Symbol'de beni en çok çileden çıkaran iki şey emniyet kemerinin benim bağlayamayacağım kadar kısa olmasıydı ve yol tutuşuydu. O yüzden tavsiyem, eğer arabayı güzelleştirmek istiyorsanız en başta süspansiyonu üzerine çalışmanız yönünde olur. Frenleri filan arabanın gidişine göre yeterli geliyor.
Süspansiyon dışında, eğer aile için kullanılacaksa ve arka koltukta kafalık yoksa, o eksiği tamamlamanızı öneririm. Hem güvenlik, hem de rahatlık için değer.
Far modifiyesi düşünürseniz sadece Osram Nightbreaker veya Philips XtremeVision ampullerle görüşü iyileştirip bırakmanızı öneririm.
Symbol'lerin gürültüsü çok fazladır. Motoru zaten yapı olarak gürültülü bir motordur, bir de üstüne yol ve rüzgar sesleri olunca içeride bombalar patlıyor

Komple bir ses yalıtımı yaptırabilirsiniz. Ses yalıtımı için döşeme açılmışken ses sistemi için de mevcut hoparlörleri biraz daha iyisiyle değiştirerek, uygun bluetooth'lu bir teyp alarak amfisiz küçük dokunuşlar yapabilirsiniz.
Arabanızda sigara içiyorsanız camlara rüzgarlık takabilirsiniz. Sigara kullanmıyorsanız hiç gerek yok bence.
Cam filmini en sona bırakın derim. Onu da yaptırıyorsanız mutlaka uv filtreli yaptırın ki işe de yarasın. Bence mümkün oldukça açık renk film yaptırın. Çünkü zindan kıvamında karartırsanız arabanın mütevazı karakterine çok aykırı olur, komik durur.
Aklıma gelen dokunuşlar ve görüşlerim bunlar. Güle güle kullanın tekrardan