HANGİ SAĞLAYICI (İNTERNET)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmreBHZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreBHZ

Profesör
672
TTNET KULLANIYORUZ BORCUNUZ VAR DİYE ARIYORLAR İKİ DE BİR EN SON AYIN 7 SİNDE ÖDEDİK İNTERNETTEN DE ÇOK MEMNUN DEĞİLİZ BU FİYATLARA ÖNERECEĞİNİZ BAŞKA BİR SAĞLAYICI VAR MI ? KOTASIZ

Valla ben de ttnet belasından kurtulmak istiyorum, superonline düşünüyorum ama araştırdığım kadarıyla sağlayıcıların hepsi birbirinden leş...

Uydunet'in hizmetinden ciddi memnunum.. İnternet 5 dakika kesilse hemen müşteri hizmetlerine ulaşıyorum ve 1-2 saat içinde elemanı kapıya gönderiyorlar. Sorunun ne olduğu da önemli değil 5 kuruş para almıyorlar.

malesef hepsi TT netin alt yapısını kullanıyor yani aynı haltın laciverti hepsi.

Konumunuzdakilere sormanız gerek. Ben vodafone süpernet kullanıyorum. (Bence) kotada hile yapılması hariç sorun yok. İnternette vodafone'dan şikayetçi olan çok kişi var ama. Superonline'ı beğenen var beğenmeyen var. Konuma göre değişiyor. Komşunuza vs sorarsanız daha sağlıklı bilgiler edinirsiniz.

Superonline baya iyi tavsiye ederim fiberi efsane hızlı bence. Fiyat olarak da fena değil 62 TL olması lazım sınırsız.

Uydunet'in hizmetinden ciddi memnunum.. İnternet 5 dakika kesilse hemen müşteri hizmetlerine ulaşıyorum ve 1-2 saat içinde elemanı kapıya gönderiyorlar. Sorunun ne olduğu da önemli değil 5 kuruş para almıyorlar.

Kesinlikle katılıyorum arada sırada 1-2 ayda bir internetin kesildiği oluyor onda da arayaınca 2 saat içinde gelip hallediyorlar. 25 mbit 150 gb akk + kablo tv + sinema paketi 80 tl ödüyoruz. Ayrıca ilk 3 ay da ücretsizdi. Ben memnunum ttnetten sonra çok iyi buluyorum

bende yarim saatten beri ttnet e ulaşmaya çalışıyorum tuşlama yapıyorum eksik veya hatalı diyor :< artik pes ettim

Kesinlikle katılıyorum arada sırada 1-2 ayda bir internetin kesildiği oluyor onda da arayaınca 2 saat içinde gelip hallediyorlar. 25 mbit 150 gb akk + kablo tv + sinema paketi 80 tl ödüyoruz. Ayrıca ilk 3 ay da ücretsizdi. Ben memnunum ttnetten sonra çok iyi buluyorum
Benim de net hızı ve akkt ile ilgili hiç sorunum yok çok şükür. Üstelik dediğiniz gibi bizi de zorlamayacak bir fiyattan tarife ödüyoruz. Film, dizi v.s izlerken donmuyor takılmıyor ki bu da bana yetiyor. Yüksek gb oyunlar indirenlere yeterli gelmeyebilir tabii ama bana yetiyor. En memnun kaldığım yanı da servis hizmetleri ciddi iyi.

Ttnet primea aldılar bizi telefonla arayınca bile hemen bağlanıyor 50mbit hızımız var ben memnunum

En iyisi uydu internet ama pahalı. Superonline kullandık güzeldi, Turkcell kullandık güzeldi, 6 senede ttnet kullandık hiçbir sıkıntı yaşamadık. Yani benim için sağlayacı çok mühim değil ama şu adil kullanım kotası saçmalığı ise bambaşka bir haksızlık ve haksız kazan.

Bizim burada (Lüleburgaz) Adil kullanım kotası galiba sadece sözde geçen gün biriyle konuştum o da bana aynı şeyi söyledi ben tek başıma 11 günde 41 gb harcamışım daha kardeşim ve annem babamda var ay sonuna hissedilir bir düşüş olmuyor eğer yüksek boyutlu dosyalar indirmemişsem

Superonline var 200 gb kotalı 50 mbbit otoparkın videoları 1080p60 izleyen kişi benim. Çok nadir 720 pye düsüyorum

Ankarada ttnet kullanıyorum. Youtube da herşeyi 360p izliyorum. Otoparkın videoları 480 izliyorum. 720 hiç izleyemiyorum yüklemesi için çok beklemem gerekiyor. Uydunet bağlatmayı denemiştik 2 sene önce. Google açması abartmıyorum 2 dakika sürüyordu. İnternet yok gibi birşeydi. Sonra direk müşteri hizmetlerini arayıp kapattırdık ilk günden. Tekrar ttnete dönmek zorunda kaldık. Taahhütüm şubatta bitiyor ben de yeni sağlayıcı arıyorum.

Şuan Türknet kullanıyorum. Standart internet. Uydunet bağlamak istedim ama olmadı. Bildiğim kadarı ile kablo tv hattından internet veriyor. Benim oturduğum bölgede yokmuş. Arayıp görüşün. Eğer bulunduğunuz bölgede kablolu tv varsa Uydunet alın.

Superonline Fiber kullaniyorum, memnunum ancak internetinizin kalitesi biraz da altyapiyla ilgili. Ornek vermem gerekirse, benim kullandigim hizmeti farkli bir lokasyonda kullanan biri sorun yasayabilir bahsettigimin aksine.

Evde altyapısı olmadığı için geçemiyoruz ancak ofiste çok memnun olduğumuz için Uydunet'i tavsiye ederim. Vaat edilen hızı kayıpsız veriyorlar, en ufak bir sorunda bile hemen eleman yolluyorlar (TTNET arıza kaydı açtırsanız bile gelmiyor) ve taahütlü fiyatları (telefon, televizyon ve internet) alındığında çok uyguna geliyor. Tavsiye ederim.

TTnet aşırı hız öldürür:)50 gb akk var yetmiyor.Bemn de çareyi komşumuzun akk siz internetini çekmekte buldum.Haberi de yok:D

Superonline fiber kullanıyoruz 25 mbit+75 gb akk 59 tl. Evinin bağlı olduğu internet hattı sağlamsa hiç sıkıntı yaşamazsın. Akkya girersen hızın düşer tek üzüntün bu olur. Fakat hattında sıkıntı varsa hat komple değişene kadar 5 günde bir servis ararsın. Aradığın serviste 2-3 günde gelir. Sonra müşteri hizmetlerine bağırır çağırır durursun. En son geldiklerine hattı düzelttiklerini söylediler. İnşallah öyle olmuştur. Yoksa hiç hoş değil. Video izlerkende 720p ile 1080p arasında gidip geliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...