Sarı kolayı bilirdim de sarı haldır şaldır garip geldi.Duşa girdiğim de şampuanı kafama sıktım ilaç gibi kokusu vardı. Sonra elime sıktığım da sarı renk çıktı. Head & and shoulders'lar da böyle bir şey var mı? Şampuan bozuk olabilir mi? Kafam da deli sorular var.
Şampuan ın katkısı nedir (aroma vs.)Duşa girdiğim de şampuanı kafama sıktım ilaç gibi kokusu vardı. Sonra elime sıktığım da sarı renk çıktı. Head & and shoulders'lar da böyle bir şey var mı? Şampuan bozuk olabilir mi? Kafam da deli sorular var.
En kötü Jonny babaya benzersinŞampuan da bir bozulma olursa saç dökülmesi veya saça bir zararı olurmu?
2 senedir head & and shoulders kullandım hepsinin rengi beyaz'dı. Ama bunun rengi sarı renkdi ve ilaç gibi kokuyor.Saydam renkli olması gerek miyor mu o şampuanın ? Belki birisi şaka amaçlı başka bir sıvı katmış olabilir.![]()
verin tüketici haklarına 2 senelik head n shoulders versınler zaten2 senedir head & and shoulders kullandım hepsinin rengi beyaz'dı. Ama bunun rengi sarı renkdi ve ilaç gibi kokuyor.
Ismi bile şekil duruyor.Löpatit marseliyas en iyi beyler hemde şeftalili
onu nereden bulcazLöpatit marseliyas en iyi beyler hemde şeftalili
Gratis de var hocamonu nereden bulcazbende var bitane degişik bi renk Elsev Loreal
Mavimsitrak bir rengi var onun, hatta demin baktımKepeğe karşı.
Mavimtrak olmasın o panpa sabah sabah güldürdünMavimsitrak bir rengi var onun, hatta demin baktım![]()