neyin var knk erkeklik hormonu fazla mı salgılanıyor <3Bu arada taunus testi biraz gecikecek. Arabanın tork aşırı düştü, sibop ayarı falan yapılması gerekiyor. Şu sıralar sağlık sebepli sıkıntılardan ötürü pek ilgilenemeyeceğim gibi duruyor. Biraz zamanı var![]()
Beyler henuz izleyemedim sehir disindayim ama eve donunce izleyecegim. Simdiden emeginize saglik. @alfhonso kazasiz belasiz surusuler masaallah![]()
İnceleme mükemmel olmuş diyemem ama mkemmel olmasını da beklemek hata olur. Böyle devam edin, keyifli işler yapıyorsunu, keyif alıyorsunuz da belli ki. Önemli olan da bu zaten.
Yalnız o reklam neymiş öyle ya????
18:20 - 18:35 arası alttaki görsel gibiydim.Onun dışında beğendim ellerinize sağlık @alfhonso ya da teşeşkkürler arabayı teste vermiş.
![]()
Sen focus'u goreceksin acemiler gibi bazen 2 hamlede 180 derece donebiliyorumBu arada direksiyon dönüş çapı gerçekten düşük, direksiyon kutusunda falan mı sıkıntı var dedim de ıııh. Taunusun bile daha iyi![]()
İnceleme mükemmel olmuş diyemem ama mkemmel olmasını da beklemek hata olur. Böyle devam edin, keyifli işler yapıyorsunu, keyif alıyorsunuz da belli ki. Önemli olan da bu zaten.
Yalnız o reklam neymiş öyle ya????
Abi senin varyatörde sıkıntı mı var
Sen focus'u goreceksin acemiler gibi bazen 2 hamlede 180 derece donebiliyorum![]()
Teşekkürler teşekkürlerEllerinize sağlık tasarımını beğendiğim güzel araba. @alfhonso kazasız belasız güle güle kullan![]()
TeşekkürlerEllerinize sağlık tasarımını beğendiğim güzel araba. @alfhonso kazasız belasız güle güle kullan![]()
valla abiliğin kralını yaptı sağolsun yapmayada devam ediyor18:20 - 18:35 arası alttaki görsel gibiydim.Onun dışında beğendim ellerinize sağlık @alfhonso ya da teşeşkkürler arabayı teste vermiş.
![]()
Duyumlarını aldım italyan bir marka konusunda baya araç temini konusunda yardımcı oluyormuşsun bende merakla bekliyorumGençler sıkı çalışıyor, ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Sadece bu kadar![]()
Duyumlarını aldım italyan bir marka konusunda baya araç temini konusunda yardımcı oluyormuşsun bende merakla bekliyorum![]()
Kanalın başına sen geç Hakan abi dedikte kabul etmiyorDuyumlarını aldım italyan bir marka konusunda baya araç temini konusunda yardımcı oluyormuşsun bende merakla bekliyorum![]()