Araba benim olsa canın sağolsun babam bu işlerimden dolayı güvenip (bana güveni var ama bir şey olur diye korkuyor) arabayı zor veriyorgel kapışak![]()

Araba benim olsa canın sağolsun babam bu işlerimden dolayı güvenip (bana güveni var ama bir şey olur diye korkuyor) arabayı zor veriyorgel kapışak![]()
jag sev mem ama f type svr garajımda isteyeceğim bi aletJaguar f-type v6s sürmüştüm zamanında 3.0 superchargerlı 380 beygirdi hayvan
aynen bizim köy yolunda viraj kasmama laf etmiyorlar. bikere karşı şeride gecen bi arabayla burun buruna geldik ben kullanıyordumyoldan çıkarak kurtardım ondan sonra banada öyle demeye başladı ''ben sana güveniyomda yolda bir sürü dana var onlara güvenmiyorum'' diyeAraba benim olsa canın sağolsun babam bu işlerimden dolayı güvenip (bana güveni var ama bir şey olur diye korkuyor) arabayı zor veriyor![]()
Aynen öyle trafiğin en kötü yanı o kasaplarla aynı yerde bulunmak ve her zaman bizim becerilerimizin bizi kurtarmayacak olması.aynen bizim köy yolunda viraj kasmama laf etmiyorlar. bikere karşı şeride gecen bi arabayla burun buruna geldik ben kullanıyordumyoldan çıkarak kurtardım ondan sonra banada öyle demeye başladı ''ben sana güveniyomda yolda bir sürü dana var onlara güvenmiyorum'' diye
Arkasında biri olma ihtilami yüksek olan virajlara en azından bu forumda hayvanlama girecek yoktur diye düşünüyorum, öyle durumlarda kurtulmak mümkün oluyor ama bahsettiğiniz gibi yetenek malesef her zaman durumu kurtaramıyor. Özellikle frenin veya ESP'nin insafına kalmak çok kötü bi tecrübe. Trafikte dikkatli olmak lazım.Aynen öyle trafiğin en kötü yanı o kasaplarla aynı yerde bulunmak ve her zaman bizim becerilerimizin bizi kurtarmayacak olması.
Yoktur yoktur, arkasi gorunmeyen bir sol virajda apexe yapismak akıl karı degil cunku, ama boyle yapipta karsimdan gelen danalar da olmadi degilArkasında biri olma ihtilami yüksek olan virajlara en azından bu forumda hayvanlama girecek yoktur diye düşünüyorum, öyle durumlarda kurtulmak mümkün oluyor ama bahsettiğiniz gibi yetenek malesef her zaman durumu kurtaramıyor. Özellikle frenin veya ESP'nin insafına kalmak çok kötü bi tecrübe. Trafikte dikkatli olmak lazım.
Olsun. Az yakar, ayağını yerden keser. =) Daha sonra daha güçlüsünü de kullanırsın.Opel corsa 1.5 tdi 67 hp 2000 model![]()