Bitcoin ile Araba Satacak Olan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sok-Oldum.jpg

Neler oluyor güntekin

Türkiye için pek bilinmeyen akımın başlangıcı aslında ..(zenginler icin) arkadaşta Amerika'da bitcoin ile Tesla S alan arkadaşa özenmiş sanırım ama burda tutmaz..( bitcoin ne yahu bozdur öyle gel)

özenmiş değil hocam zaten bir arkadaşımız bahsetmiş bitcoini türkiyede bozdurduğun zaman nelerle karşılaşacağını

Millet alın teri ile iş yapmayı bırakıp makinalara, makina parası yaptırıyorlar. Artık işletilmeyen tarlalardan gelecek yemek olmayınca ilerde makina yağı ile beslenirler. İnsanlık nere gidiyor böyle anlamadım.
Köyde 650dönüm arazi var işleyecek insan yok. Hepsi istanbula gactı. Anca pazarda biberin kilosu 5 lira deyip dururlar artık. Bitten bottan para peşinde koşmak yerine gidip şu tarlalardan hasat alın. Temiz doğa ile iç içe.

Şuan bildiğim kadarıyla 1 bitcoin yaklaşık 30000 tl değerinde yani 3-4 bit coin e rahatlıkla bir araba alınabilir. 5 sene önce bitcoin nin 20tl civarında bir şey olduğunu düşünürsek bu işe atılanlar muhteşem kazandı.

Sahibindende bitcoin ile satılan evler var, arabada vardır elbet.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sahibindende arabasını satan birisini görmüştüm bitcoin ile ödeme kabul ediyordu.

Araba alınacak yahu... öyle devasa bir para olamaz risk falan filan doğruacak...
O piyasada dönen paraların hacmi çok büyük.. bozdurulup, para transferiyle araç alınır... ha buradaki borsalara güvenmiyorsanız, yurt dışına yollanır bitcoin, oradan döviz olrak getirilir direk banka hesabına

Araba alınacak yahu... öyle devasa bir para olamaz risk falan filan doğruacak...
O piyasada dönen paraların hacmi çok büyük.. bozdurulup, para transferiyle araç alınır... ha buradaki borsalara güvenmiyorsanız, yurt dışına yollanır bitcoin, oradan döviz olrak getirilir direk banka hesabına
yurt dışından da ciddi komisyonlar alınıyor diye biliyorum ama

Şuan bildiğim kadarıyla 1 bitcoin yaklaşık 30000 tl değerinde yani 3-4 bit coin e rahatlıkla bir araba alınabilir. 5 sene önce bitcoin nin 20tl civarında bir şey olduğunu düşünürsek bu işe atılanlar muhteşem kazandı.
Yanlış bilmiyorsam ilk çıktıkları zamanlarda bedava olduğu bile olmuş. "Mining" vs yapmadan havadan btc elde eden büyük bir kesim varmış. Çaba harcamadan şans eseri internetten parayı "kıran" bir miktar insan var bu sayede, tabi doğru zamanda doğru yerde bozdururlarsa :)

http://preev.com

Şuanda 1BTC = 7.752 Dolar = 30.040TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...