1.0t bile yeterCinnnaaaahhh yitmez

1.0t bile yeterCinnnaaaahhh yitmez
İstersen hiç up ile uğraşmayalım bajaj qute a direk bi tane 3.0 v6 tdi atalım bitsin. Hem az yakar hem çok kaçar1.0t bile yeter![]()
İstersen hiç up ile uğraşmayalım bajaj qute a direk bi tane 3.0 v6 tdi atalım bitsin. Hem az yakar hem çok kaçar
Bende böyle bir şey istiyorumVw up'a bugatti chiron motoru koyup uppugatti yapmak isterdim. @berkay4408
Bak ben yiktim o hayalleri ornek alin beniulan hayallerimiz bile küçük hacimli. ülkemiz gerçeklerine kendimizi iyi adapte etmişiz.![]()
hocam bizde kırdık da sonra düşüşü kötü oluyor.Bak ben yiktim o hayalleri ornek alin beni![]()
1.5 dci edc ne gider ya godzillayaNissan gtr a koy dci dicem ama küfür gibi algılanır bu laf.![]()
Çok isteyene yine megane 3teki yapay sesi koysunlar oh scirocco falan yanından geçerken lazım olur1.5 dci edc ne gider ya godzillaya
Türkiyedeki yolların genelini oluşturan asfalt çok kötü, %50-60 frenle abs çalışıyor. O 2800Nm'yi yola nasıl aktaracaksın, 345 slick lastik bile kurtarmaz onuYeni kasa dodge charger a iki tane 6.7cummins turbodizeli birbirine kaynatip takmakdaha once de yazmistim dusunsenize 13.4 v12 dizel bitanesi 385 beygir 1200 tork bide her birini çiplesen 450 şer beygir 1400 er tork bide bunlari kaynatacan (bugatti gibi) 900 beygir 2800 tork
waaağağaaağaaaa 0-100 yaparken dunyanin donus hizini etkiliyecen. Wuhuu kafamda deli projeler
Türkiyedeki yolların genelini oluşturan asfalt çok kötü, %50-60 frenle abs çalışıyor. O 2800Nm'yi yola nasıl aktaracaksın, 345 slick lastik bile kurtarmaz onu![]()
4 çeker yapip p-zero corsa lari yapistir aktarirTürkiyedeki yolların genelini oluşturan asfalt çok kötü, %50-60 frenle abs çalışıyor. O 2800Nm'yi yola nasıl aktaracaksın, 345 slick lastik bile kurtarmaz onu![]()