Eski Arabaların Katalogları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
417
Merhabalar ;

Eski aklımıza kazınmış arabaların ( e39 m5, s2000 , 8 serisi , mercedes e ve s serileri ) gibi arabaların kataloglarının pdf versiyonuna ulaşabileceğimiz bir site bir kaynak var mıdır ? otomobil kütüphanesi instagram sayfası dışında :)

Valla belirttiğiniz modelleri geçtim, yok satan Corsa C'nin pdf'ine bile çok zor ulaşmıştım. Kapsamı biraz genişletip herkesin elindeki pdf'leri dökeceği bir konu açarsak harika olur. :)

Benim bir arkadaşım yıllar önce antika pazarında eski beetle'ın kullanım kılavuzunu, iskeletinin şemasını falan bulmuştu baya detaylı bir arşivdi fakat almancaydı tabi :D

Bizde bir ara 20 m Ford almıştık donör araba olarak onun da kullanım kılavuzunu vermişti eski sahibi yaşlı amcamız bulabilirsem paylaşmaya calisirim

Mx-5 NA 1990-01.jpg
Mx-5 NA 1990-02.jpg
Mx-5 NA 1990-03.jpg
Mx-5 NA 1990-04.jpg
Mx-5 NA 1990-05.jpg
Mx-5 NA 1990-06.jpg
Mx-5 NA 1990-07.jpg
Mx-5 NA 1990-08.jpg
Mx-5 NA 1990-09.jpg
Mx-5 NA 1990-10.jpg
Mx-5 NA 1990-02.jpg

Yahu bunlar nasıl bir güzelliktir, 90 larda şu sıfır fabrika çıkışlı MX-5'e binenler ne şanslıdır.o_O
Paylaşım için teşekkürler @CihanMertSenerYazılan tüm katalog bilgileri ve reklam petrolheadlerin üstüne heel and toe dan tutun da alçak oturuş pozisyonuna kadar, şimdiki kataloglara baksak diyeceği belli 10 airbag var panoramik cam tavan,full dokunmatik ekran, aman aman kalsın.:D

Son düzenleme:
Ciddi katalog vardı bende. Bir kısmını dağıttım, bir kısmı yandı, bir kısmı köyde depoda elden geçireceğim günü bekliyor. Otohaber ve Autoshow'un ilk sayıları da var elimde ama nerede olduklarını bulamadım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...