Konu Dışı Kulaklık Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mertcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mertcan

Profesör
1,731
Marka
Volkswagen
Logitech g230 kulaklığımı satıyorum. Bundan doalyı 90-100₺ kadar kulak içi kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Yüksek ses gelmesi benim için önemli.

Bunu biliyormuydunuz ben duyunca baya şaşırdım böyle takılıyormuş doğrusu buymuş :)

140951_kulak-kulaklik.jpg

Xiaomi Piston 2 aldım memnun değilim açıkcası. iPhone kulaklığı bile daha iyiydi sanki. Aklında bulunsun.

Hocam dün ki dediğim kulaklığı dayanamayıp attığım incelemeyi yapan abiden satın aldım. Gerçekten de çok şaşırttı. Enstrümantel ayrımı, baslar tizler sahne 100 dolarlık kulaklıklarla karşılaştırılır. Çok çok başarılı bir kulaklık. Kesinlikle bunu alın..
IMG_20161028_210841.jpg

çok rahat hocam. 3,4 yıldır bu tarz iem kullanıyorum normal kulaklıklar artık kötü geliyor. bunun rahatlığına alışsan daha normal kulaklık kullanmazsın. çok sayıda üst düzey iem kullandım ama beğendim. piyasa kulaklıkları 5 para etmez yanın da. boşuna para verme hocam.

çok rahat hocam. 3,4 yıldır bu tarz iem kullanıyorum normal kulaklıklar artık kötü geliyor. bunun rahatlığına alışsan daha normal kulaklık kullanmazsın. çok sayıda üst düzey iem kullandım ama beğendim. piyasa kulaklıkları 5 para etmez yanın da. boşuna para verme hocam.
Muhtemelen dediğiniz kulaklığı alırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...