herkese merhabalar, kendileri ilk aracım oluyor.. 98 model astra elegance, intercoolersız turbo dizel DI modeli (60kw, 82hp). türkiye'ye döndüğümde intercooler taktırmayı, hava filtresini değiştirmeyi, egr-hpf'yi iptal ettirmeyi ve ufaktan bir yazılım + düz boru? (kafa ütüleyebilir) taktırmayı düşünüyorum.. şimdilik benim işimi görüyor açıkcası. abimdeki yazılımlı 1.2 tsi ibiza'dan sonra biraz yavaş tabi ama ilk araba için yeterli bence.. 
(temmuz sonuna kadar polonya'da ikamet ediyor olacağım, dönüşte uzunca bir rota çizdim. özellikle baktırmam gereken noktalar varsa yazarsanız çok makbule geçer. bu arada aracı 4000 tl civarı bir fiyata aldım, orijinal boyasıyla duruyor, donanım seviyesi elegance; ısıtmalı koltuk+aynalar, far yıkama, 4 cam elektrikli vs falan var araç cidden hoşuma gitti...)

(temmuz sonuna kadar polonya'da ikamet ediyor olacağım, dönüşte uzunca bir rota çizdim. özellikle baktırmam gereken noktalar varsa yazarsanız çok makbule geçer. bu arada aracı 4000 tl civarı bir fiyata aldım, orijinal boyasıyla duruyor, donanım seviyesi elegance; ısıtmalı koltuk+aynalar, far yıkama, 4 cam elektrikli vs falan var araç cidden hoşuma gitti...)