Cildirtirim. Mazdaya 6 litre yaktirabilirsen abi 2 katini veririmArkadaşlar kurs açıyım, Hypermiling nasıl yapulu diye. Derse giren arkadaşlara obd2 elm327 hediye verecem.
Kurs üçretleri ise saati 50 liradan 3 saati 150 lira..
Cildirtirim. Mazdaya 6 litre yaktirabilirsen abi 2 katini veririm
Uzun yolda 4.5 gordugumde oldu abi muyim olan karmada 6 yakabilmesiOtobanın samandıra çıkışından, kartal köprüsü bağlantı yoluna girip sahile kadar overdrive gidersen 5.65 litre yakarsın..
Valla ben 4 ileri otomatik 1.4 accent kullandım..Bu sürüşte bile 7 yaktı..Uzun yolda 4.5 gordugumde oldu abi muyim olan karmada 6 yakabilmesi
Basmamissin ki abi hicValla ben 4 ileri otomatik 1.4 accent kullandım..Bu sürüşte bile 7 yaktı..
Basmamissin ki abi hic
Abi onu boşver de, bir hypermiling konusu aç onda bildiklerini döksün millet. Bu klasmanın kralı sen olduğuna göre senin açman doğru olur.Arkadaşlar kurs açıyım, Hypermiling nasıl yapulu diye. Derse giren arkadaşlara obd2 elm327 hediye verecem.
Kurs üçretleri ise saati 50 liradan 3 saati 150 lira..
Abi onu boşver de, bir hypermiling konusu aç onda bildiklerini döksün millet. Bu klasmanın kralı sen olduğuna göre senin açman doğru olur.![]()
Bakma sen abi, burada herkes Schumacher.Burda konu acınca ilgi görmüyor.. O nedenle keyfim yok konu açmaya..
kanında eracılık var...Valla ben 4 ileri otomatik 1.4 accent kullandım..Bu sürüşte bile 7 yaktı..