HABER Kanada'da kardan araba yapan adam polisleri kandırdı

sergensatir

Asfalt Kurutucu
22 Ağu 2017
107
62
735
İnsanlar normalde kar yağdığında sokaklara çıkıp kardan adam yaparlar. Ama biz araba severler olarak işi farklı boyutlara taşıyabiliriz. Karlı bir sabaha uyanan 33 yaşındaki Montrealli Simon Laprise evinin önündeki kar yığınıyla bir kardan araba yaptı.

Son derece gerçekçi

Facebook üzerinden paylaştığı fotoğraflara bakacak olursak yarattığı kardan araba adeta gerçek bir otomobille birebir boyutlarda ve görünümde. Hatta yerde bulduğu bir sileceği kardan arabanın ön camına yerleştirerek daha fazla gerçeklik katmış. Sanatla ilgilenen Laprise aslında kar küreme araçlarına şaka yapma niyetindeydi fakat eseri polislerin dikkatini çekti.

Polisler ceza yazacaktı

Polis memuru otomobilin kar küreme bölgesi içerisinde park halinde durduğundan ötürü ceza yazmak istiyordu. Fakat polis memuru çok geçmeden ceza yazmak üzere olduğu otomobilin aslında karlar altında kalmış değil, kardan yapılmış bir otomobil olduğunu fark etti.

Memurlar Laprise’e “Gecemize neşe kattın hahahaha ” şeklinde bir mesaj bıraktılar.

Polisin müdahalesi ve otomobil ile ilgili haberler hızla yayıldı ancak ertesi sabah kardan yapılan otomobil kar küreme araçları tarafından “imha” edildi.

1 arasında 20




















Fotoğraflar: L.S.D. Laprise Simon Designs @ facebook, Maxim Tot @ facebook

Read the whole post here.
 

Reddington

Panpa
15 Eki 2016
1,808
1
4,131
3,770
İstanbul
Marka
MINI
Kanada'da polisler ne güzel meselelerle uğraşıp eğleniyorlar :) adamlar birşey olsa da birazcık bişey yapsak diye aranıyorlar resmen :D
 

Samed M.

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
1,347
3,278
3,770
24
Antalya
Marka
Hyundai
@Berkin Reis üstteki spam galiba. Böylesine denk gelmemiştim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım