yaris alNeyse, galiba sıfır fabia almaya karar verdim, zaten yetkili servise girecek tüm bakımları için, DSG de sorun olduğu zaman sorun yok efendim değiştirmiyoruz diye diretirlerse yakarım o servisi![]()
Vallahi inanmiyorumNeyse, galiba sıfır fabia almaya karar verdim, zaten yetkili servise girecek tüm bakımları için, DSG de sorun olduğu zaman sorun yok efendim değiştirmiyoruz diye diretirlerse yakarım o servisi![]()
yaris al![]()
Vallahi inanmiyorum
DSG'nin hassaslığını en iyi hissettiğim araba Fabia olmuştu.Neyse, galiba sıfır fabia almaya karar verdim, zaten yetkili servise girecek tüm bakımları için, DSG de sorun olduğu zaman sorun yok efendim değiştirmiyoruz diye diretirlerse yakarım o servisi![]()
O zaman travestiler hakikaten arabadan anlıyor derim.Sen al, yaris ne ya, travesti arabası(yaris i olanlar üstüne alınmasın, burada sadece sinan ile atışma yapıyorum)
...
kim diyor servisler garantiye sokmamakta direniyor diye?
üreticinin bize söyledikleri ' şikayet varsa ve test esnasında dahil şikayet görülmezse bile kavrama değişimi yapılabilir ' .
hafif arabalarda kolay kolay sorun çıkarmıyor, Cupra'da veya 1.2 eski ibizalarda v.s çok nadir sorun çıkarır fakat tdı dsg kombinasyonu veya güçlü motor ile kombine edilmiş ağır araçlarda soruna daha meyilli
Abi merhabalar.Hemen yan komşumuzda Golf var.1.6 TDI Dsg.0 aldılar.Çok dikkatli kullanıyorlar.Öyle manuele atma durumları felan yok ama mesale park ettikten sonra önce el frenini çekip sonra P ye alıyorlar.Dikkatli kullanıyorlar.Düzenli bakımlara sokuyorlar 86.000 Km ye gelmiş araç ve hiçbir problem yaşamadıklarını söylüyorlar.Bence 0 alınacaksa ve düzenli bakımı yapılacaksa DSG nin çokta problem çıkartacağını düşünmüyorum.Çıkartsa zaten iyi niyet garantisi felan derken hallederler diye düşünüyorum.Neyse, galiba sıfır fabia almaya karar verdim, zaten yetkili servise girecek tüm bakımları için, DSG de sorun olduğu zaman sorun yok efendim değiştirmiyoruz diye diretirlerse yakarım o servisi![]()
DSG'nin hassaslığını en iyi hissettiğim araba Fabia olmuştu.Güle güle kullan diyeceğim de nasılsa bu kararından da cayacaksın
O zaman travestiler hakikaten arabadan anlıyor derim.![]()
Valla seninle hiçbir derdim yok ama sen de nokta atışı yapıyorsun be kardeşimSenin benimle zorun neannemle bu aksam konusup yarin kapora vermeyi dusunuyorum, sonra Golf u hemen 50 ye satacagim. DSG hafif ve gucsuz arabalar Sinan’inda dedigine gore sorun cikartmiyor. Referansimda ablamin arabasidir benim icin.
Her ne kadar vw ye sövsekte fabianın genel olarak rakiplerini göre başarılı araç olmadığını söylemek yakışmaz; hayırlı olsun.Neyse, galiba sıfır fabia almaya karar verdim, zaten yetkili servise girecek tüm bakımları için, DSG de sorun olduğu zaman sorun yok efendim değiştirmiyoruz diye diretirlerse yakarım o servisi![]()
başka bir konuya yazmıştım passat 78.xxx km olduŞuan 2 tane dsg şanzımanlı araç kullanıyoruz, ikiside 1.6 dizel ve sıkıntı yaşamadık. Dsg'den çokta korkmayın derim.Hatta, 2012 leon filodan çıkma 90 binde 2. sahibinden aldım. 117 binde kavrama ve volantı değiştirdim. 2015 passat drd filodan çıkma. 40 binde aldık şuan 76.xxx km de babam kullanıyor ve hiç dikkat etmez, her hangi bir sıkıntı yaşamadık şu ana kadar.
.
baq krdşm nei sawunorsn blmyrm ama şmd bkrsn eğr C segmntnin en iisi leon ndn mi????Sen al, yaris ne ya, travesti arabası(yaris i olanlar üstüne alınmasın, burada sadece Sinan'a sataşıyorum)