Kirmiziyada kaplattikmi ayni ferrari1.3 mjet fiorino stage 5 yazılım sonra ver elini 300km/h
Kirmiziyada kaplattikmi ayni ferrari1.3 mjet fiorino stage 5 yazılım sonra ver elini 300km/h
5 kesmez ya bi 10-15 yaparlar1.3 mjet fiorino stage 5 yazılım sonra ver elini 300km/h
Kirmiziyada kaplattikmi ayni ferrari
agzindan bal damliyo lanVer Yansınnn Bide F1 korna , çakar , egzoz![]()
Yok yok bi abarth 500 iyi gider yada abarth punto1.3 mjet fiorino stage 5 yazılım sonra ver elini 300km/h
Gaz tepkisi, tutuş limiti, kamm eğrisi, fren noktası gibi önemli şeyler süpersporlarda fazlasıyla hassastır, Cok tecrübeli olmak lazım. Bana kalırsa en iyi başlangıç 100-150 beygir, önden çeker, uysal karakterli bi arabayla, biraz tecrübe varsa da 2.0-atmosferik-arkadan itiş (BRZ'den bahsediyorum) arabayla olur. Ama biliyosun ötv biraz fazla gibi sanki, 2 litre arabayla başlayabilecek kadar şanslı çok az kişi var.Troll değil sormamın nedeni sadece merak o yüzden sordum hesabımıda uzun süredir kullanmıyordum site değişti içinmi bilmiyorum mesajlar sıfırlanmış
Herhalde bu yüzden yok Ferrarimiz.Ciddi ciddi düşündüm , böyle ferrarim falan olsa ondada egryi iptal edip düz boru çekerim bide yazılım , varsa klima iptali kasnakla beraber ahahahahahahah yolcu koltuğunu sökerim kapı döşemelerini sökerim hoparlörler ve tavan döşemesinide söktükmü tamamdır , bu eller sanayide yakıt deposu söktü bu gözler bagajda erikli 5lt su bidonu gördü içi mazot dolu ...
Ciddi ciddi düşündüm , böyle ferrarim falan olsa ondada egryi iptal edip düz boru çekerim bide yazılım , varsa klima iptali kasnakla beraber ahahahahahahah yolcu koltuğunu sökerim kapı döşemelerini sökerim hoparlörler ve tavan döşemesinide söktükmü tamamdır , bu eller sanayide yakıt deposu söktü bu gözler bagajda erikli 5lt su bidonu gördü içi mazot dolu ...
Yeğenim Selin Amerika'da abimin Focus ST'si ile öğrendi araba kullanmayı, geçen ay da ehliyetini aldı. Dersleri falan çok iyi Harvard'a girme durumu var, şu an okula ST'yle gidip geliyo
Ekli dosyayı görüntüle 1392