150 Tl ye kadar kulakiçi kulaklık tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

estoril

Asfalt Kurutucu
14
150 liraya kadar kulakiçi kulaklık arıyorum . Ne önerirsiniz . Kaliteli ses istiyorum . İphone da kullanılacak

B&O H3 kulkalıkları var Lg'nin cihazları ile birlikte verdiği let go ve sahibinden'de 0 satılık var ben 170e aldım 200e filan bulabilirsiniz efsana bi kulaklık.

Bu kulaklık 7.1 falan mı ya baslar, tizler nasıl. Yarın alıcam büyük ihtimal. Gaza geldimmi tutamıyorum kendimi :D
ya sürekli dinlediğim şarkıyı dinledim ya bunda böyle sesler mi geliyo dedim. Sıradan şarkılar kesmemeye başladı farklı bi şarkı kültürü oluşturdu bana her şeyi süper al gitsin.

ya sürekli dinlediğim şarkıyı dinledim ya bunda böyle sesler mi geliyo dedim. Sıradan şarkılar kesmemeye başladı farklı bi şarkı kültürü oluşturdu bana her şeyi süper al gitsin.
Markadan zaten kalite anlaşılıyor :D Ama işin içinde birşey var gibi geliyor durduk yere %74 indirim. D&R'da 670TL burda 180TL. Değişim yapılmış, kullanılmış ürün olabilirmi ? Ya da garantiye gitmiş tamir edilmiş ?

Markadan zaten kalite anlaşılıyor :D Ama işin içinde birşey var gibi geliyor durduk yere %74 indirim. D&R'da 670TL burda 180TL. Değişim yapılmış, kullanılmış ürün olabilirmi ? Ya da garantiye gitmiş tamir edilmiş ?
lg'nin telefonu ile hediye ettiği kulaklıktır büyük ihtimalle bende öyle aldım tuşlar çalışmıyor sadece lg olmadığından dolayı al gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...