HABER Yeni Toyota Corolla en net haliyle görüntülendi

Cussler

Panpa
5 Eki 2016
3,477
8,934
4,970
Marka
Toyota
bu araba neden bulunmaz hint kumaşı gibi saklanıyor böyle şaşırıyorum, sanki altından cevherler fışkıracak. toyota'nın üretilme amaçlarına, kullanıcı kitlesinin tercih sebebine saygı duyuyorum ancak beklentiyi fazla yükseltiyorlar şu hareketlerle. fabrikasında çalışan arkadaşım bile kamuflajsız görememiş. prototip atolyesinde üretilip üstü brandalı şekilde hattan geçmiş :)
Öyle bir yazmışsınızki sanki sadece toyota prototipleri kamuflajla saklıyor, yeni üreteceği arabasını saklamayan üretici varmı?
 

sputnik

Üye
Beta Programı
11 Kas 2016
5,475
2
19,695
5,320
İstanbul
Su an fiyat listesinden baktim aralarinda ucurum var hatta. Corolla 78 den basliyor auris touring 101 den.

Şöyle bir ekleme/düzeltme yapayım.
@Bebebiskuvisi 'nin dediği doğru. Auris sw daha düşük fiyatla satılıyor. Auris sw 1.6 benzinli motor & cvt şanzıman ve 1.4 dizel motor manuel şanzıman seçeneğiyle geliyor sadece. Corolla'da donanım ve motor çeşitliliği fazla.
Auris sw 1.6 cvt advance donanımın muadili Corolla'da 3 bin lira daha pahalı. (Auris sw 1.6 cvt advance 101, Corolla'yı aynı şekilde alırsanız 104 bin lira)
78 bin lira olan 1.6 motor life donanım, Auris'te yok. Auris'te life donanımı sadece 1.33 motor ile veriyorlar hâlen. O da sw'de yok zaten.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Sailor

AcilStop

Elit Apaçi
3 Kas 2017
346
248
945
40
Station var mesela sedan ile aynı uzunlukta ama bagajı daha büyük.
Benim içinde bagaj genişliği en önemli unsurlardan birisi bu nedenle Sw ve Mpv araçlara baktım ettim en sonunda gidip yine sedan aldım.
Sw araçların bagaj alanı düşündüğümüz gibi çok geniş değil. Tek artıları gerektiğinde büyük boyutlu eşyaları taşıyabilme imkanı vermesi. Ancak bunun için arka camı kapatıp görüşünüzü engelliyor. Olası bir kaza anında arka alanda bulunan eşyaların ön alana ulaşıp yolculara zarar verme ihtimali de cabası.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Sailor
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım