dayı üsteki mesajımı okursan anlarsın ahahahah13 sayfayı okumamı beklemeCRDI ların turbo kronik bozuk zaten, 1.5 crdi 110 ları servise çağırıp 90 a düşürüyorlardı hatta.

dayı üsteki mesajımı okursan anlarsın ahahahah13 sayfayı okumamı beklemeCRDI ların turbo kronik bozuk zaten, 1.5 crdi 110 ları servise çağırıp 90 a düşürüyorlardı hatta.
pek yanlış değer verdiğini görmedim eğer anlık olarak 1.7 bar verdiyse limitörler açık kalmıştır.Yav sence bide, bu elm327 ile torque programı hatalı veri gösteriyor olabilir mi? Benim 1 de yazılım stage 1 iken bi keresinde 1.7 bar peak turbo boost okumuştuk, normalde 1.5 la falan yürüyodu, bana biraz imkansız geldi, 1.7 benzinli bir araba için baya yüksek bi değer.
hayır, o farklı bi değer dediğin enjektörlerin açık kalma süresiBide bende dashcommand var iphone olduğu için, programda timing diye bi değer var, polo gti ın logunu aldığımız kısımda görebilirsin, bu retard açısı mı?
hayır, o farklı bi değer timing dediğin enjektörlerin açık kalma süresi![]()
enjektörler ne kadar açık kalırsa o kadar fazla yakıt girer yanma odasınaHmm, peki enjektörlerin açık kalma süresi derken, biraz daha açabilir misin? Timing derecesi arttıkça n'oluyor yani?
kısa bi video vereyim timing için açıklayıcı olsunHmm, peki enjektörlerin açık kalma süresi derken, biraz daha açabilir misin? Timing derecesi arttıkça n'oluyor yani?
Oha sembolü yazakEgzozdan çıkan kötü koku en aza indirildi.
Rolantide yakıt tasarrufu sağlandı.
1000-1250 devir arası gaz tepkisi arttırıldı.
Yarım debriyajdaki motor gücü bir tık arttırıldı.
yağ yakmıyosa 15-40 koy eksiltme varsa 20-50 koy kanka. Ben 84 model kadette 20-50 koyuyorum hatta uygun bi zamanda 10-60 geçicem imkanın varsa ikisini de boşver mobil 10-60 koyHazır konusu gelmişken fazla da meşgul etmiyim buraları @yaso taunus 2.0 GLS lpg li. Hangi yağ kullanmak lazım 15 40 ve 20 50 arasında kaldım.
Termostat iptal arabada ona göre![]()
Yağda fiyat kayirmam. En iyisi 10 60 mobil dersen onu koyarız. 15 40 lar hep turbo dizel, 20 50 nin marka olanı yok. Ben bu isi anlamadimyağ yakmıyosa 15-40 koy eksiltme varsa 20-50 koy kanka. Ben 84 model kadette 20-50 koyuyorum hatta uygun bi zamanda 10-60 geçicem imkanın varsa ikisini de boşver mobil 10-60 koy
20-50 veya 10-60 koy kanka mobil iyidir tercih senin ikisi de olur biri tam sentetik diğeri mineral bazlıYağda fiyat kayirmam. En iyisi 10 60 mobil dersen onu koyarız. 15 40 lar hep turbo dizel, 20 50 nin marka olanı yok. Ben bu isi anlamadim
bu kokunun sebeplerinden biride enjektör sıkıntısı olabilirmi? benim arabadan da baya bir koku geliyor bazen.Egzozdan çıkan kötü koku en aza indirildi.
yağ yakmıyosa 15-40 koy eksiltme varsa 20-50 koy kanka. Ben 84 model kadette 20-50 koyuyorum hatta uygun bi zamanda 10-60 geçicem imkanın varsa ikisini de boşver mobil 10-60 koy