bu kokunun sebeplerinden biride enjektör sıkıntısı olabilirmi? benim arabadan da baya bir koku geliyor bazen.
Audide de var, kat iptalinden diye tahmin ediyorum
bu kokunun sebeplerinden biride enjektör sıkıntısı olabilirmi? benim arabadan da baya bir koku geliyor bazen.
pederin arabanın bakımları bendeSende kadettt mi varrrrr
Audi aldın hala kat iptal ediyonAudide de var, kat iptalinden diye tahmin ediyorum
dpf egr iptal bende deAudide de var, kat iptalinden diye tahmin ediyorum
Sorun çiğ yakıtın yanmadan egzozdan dışarı çıkmasından kaynaklanıyor. Enjeksiyon sırasında olan piston açısını değiştirdim.dpf egr iptal bende de
Audi aldın hala kat iptal ediyon
dpf egr iptal bende de
Aga accent e launch control, popcorn yapmak nedir, kimse tepki vermemiş, vay zenci dostum senin derdin ne ha demek istiyorum, adam dahi dahi
Abi bu dediklerini nerden takip ediyorsun. Başka başlık altında mı konuşuluyor?Aga accent e launch control, popcorn yapmak nedir, kimse tepki vermemiş, vay zenci dostum senin derdin ne ha demek istiyorum, adam dahi dahi
Abi bu dediklerini nerden takip ediyorsun. Başka başlık altında mı konuşuluyor?
Burdan bakabilirsin...Abi bu dediklerini nerden takip ediyorsun. Başka başlık altında mı konuşuluyor?
####################
-Launch Control eklendi.
başlığın ilk sayfasından yeni görmüş9-10 sayfa geride
![]()
TeşekkürlerBurdan bakabilirsin...
Egr'yi temizlettirinYaklaşık bir hafta önce 2008 1.5 crdi vgt getz aldık babama. Yazılım olmadan dahi seri. Lakin atmosferikden geçiş yaptığımda ilk fark ettiğim düşük devirde titremesiydi. 1.500 altı bir düşük vites istiyor araç.
@Samed M. ebs ani hareketi engelliyor yüksek hızda iyi oluyor.
benim corsaya yazılım yapar mısınEgr'yi temizlettirinBildiğiniz üzere dpf olmadığı için emisyon gereği düşük devirde gücünü veremiyor bu yüzden ufak da olsa titreme mevcut.
Keşke imkanım olsa da yardımcı olsambenim corsaya yazılım yapar mısın![]()
Merhabalar,Merhaba
15 sayfayı keyifle okudum . İnşallah güzel yerlere gelirsiniz.
Benim 1.6 tdi 105 dsg jettanın karakterinden bahsedebilirmisiniz.Gaz tepkisi çok kötü ve yakıt artmasına yol açıyor . Yakıt düşürmek için neler yapılabilir ?
Teşekkür ederim