5000TL bütçem var.Bu 3 model arasında kaldım.Ne yapacağımı bilemedim sizlere danışmak istedim.Lütfen samsung ve xiaomi önermeyin.Note 8 kullanıyorum 1 ay sonra ekranım sarardı bütün samsunglarda bu sorun var o yüzden samsung almak istemiyorum
Telefon servise gönderildi ekran değişecek kullanıcı hatası 1200TL fiyat istendi.Telefonu servise gönderdiniz mi ?
Amoled ekranlarda sararma görülebiliyor. Hatta ıps ekranlarda bile görülebiliyor. Ama bunlar uzun süreli kullanımlar sonucunda oluşan şeyler. Nitekim 3 yıldır note 4 kullanıyorum henüz böyle bir sıkıntı başlamadı ama ileride başlayacağını biliyorum. Sizin telefonu ne gerekçeyle kullanıcı hatasına soktular anlayamadım. 1 aylık telefonun ekranını kullanıcı nasıl sarartabilir ki ?Telefon servise gönderildi ekran değişecek kullanıcı hatası 1200TL fiyat istendi.
Telefonun parlaklığını yüksek kullandığım için olmuşAmoled ekranlarda sararma görülebiliyor. Hatta ıps ekranlarda bile görülebiliyor. Ama bunlar uzun süreli kullanımlar sonucunda oluşan şeyler. Nitekim 3 yıldır note 4 kullanıyorum henüz böyle bir sıkıntı başlamadı ama ileride başlayacağını biliyorum. Sizin telefonu ne gerekçeyle kullanıcı hatasına soktular anlayamadım. 1 aylık telefonun ekranını kullanıcı nasıl sarartabilir ki ?
Tam davalık iş aslında da uğraştırır. Amoled ekranlarda sararma görülme ihtimali daha fazla oluyor. Ips panele sahip bir telefon alırsanız riski azaltmış olursunuz. Hiç görülmez diyemem ama görülme ihtimal düşük diye biliyorum.Telefonun parlaklığını yüksek kullandığım için olmuş![]()
Telefonun parlaklığını yüksek kullandığım için olmuş![]()
Telefon servise gönderildi ekran değişecek kullanıcı hatası 1200TL fiyat istendi.
Hocam geçmiş olsun. Bence hepsinde var demek yanlış olur. 1.5 yıl S7 kullandım ve tepesine vura vura kullandım ekranı vs tık demedi şimdide 4 5 aydır Note8 kullanıyorum onda da çok şükür bir problem yok. Bence size denk gelmiş.5000TL bütçem var.Bu 3 model arasında kaldım.Ne yapacağımı bilemedim sizlere danışmak istedim.Lütfen samsung ve xiaomi önermeyin.Note 8 kullanıyorum 1 ay sonra ekranım sarardı bütün samsunglarda bu sorun var o yüzden samsung almak istemiyorum