Allaaahİşimi seviyorum
)
yani o tür işlemlerin aracı bozduğunu düşünüyorum süspansiyon sistemi ve kendi kamberleri orjinaliyle yetiyor banaÇok temiz duruyor maşallah. Önler azcık negatif kamber istiyor mu ne
(ya da arkaya pozitif)
Orjinali böyleyse sıkıntı yok. Paralel durmadıklarını için öyle dedim. Bende simetri takıntısı var dayani o tür işlemlerin aracı bozduğunu düşünüyorum süspansiyon sistemi ve kendi kamberleri orjinaliyle yetiyor bana![]()
orjinal hali bu zaten aracın kamberlerini en çok lifte kaldırıldığında lastiklerin birbirine bakışından anlıyorsunuzOrjinali böyleyse sıkıntı yok. Paralel durmadıklarını için öyle dedim. Bende simetri takıntısı var da
teşekkürlerAracınız çok güzel umarım testini de görürüz![]()
gümbür gümbür benzinle duş alan bir sesBu kasa beetle ları seviyorum yaözellikle o boxer motorun sesi
![]()
insan bırakamıyorAnkarada bi abimizin vardı koyu mavi renk 1973 model bombe camlıilk olarak orda aldım vosvos zehrini
![]()
teşekkürlerMaşallah tertemiz araba
çok teşekkürler sağolun aminBu ney hocam ya gördüğum en temizlerinden biri. Çok guzel bir araca sahipsiniz. Allah kaza bela vermesin. Bu aracın bencede bir videosu çeklimeli.