Megane rs ile ilgili düşünceleriniz

Sizce en iyi önden çeken hot hatch

• Kullanılan toplam oy
    71
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cupra'da adaptif süspansiyon var. Konfor modunda gti kadar rahattır. Cupra modunda sertleşir. Tasarım olarak da gayet sade. Yani eksiği yok fazlası var.

Dsg oldum olası sevemedim malesef insanın başına ne zaman iş açacağını kimse bilemez bozuldu mu da dünyanın parası o yüzden manuel seçeneği olsaydı Cuprayı düşünebilirdimmegane çok psikopat makina pist için güzel ama yol için rahat değil iç malzeme kalitesinide beğenmiyorum. ama günlük kullanım hemde arada sırada gazlamak hemde 4 kapılı oluş sebebiyle Typer diyorum.

Benim sıralamam;

1.GTI clubsport (ulan madem bu kadar iyi araba yapabiliyorsunuz normal GTI saçmalığı ne? neyse..)
2.Type R (allahım konuyu biliyorsun amin)
3.Leon Cupra
4.Megane RS
5.Golf GTI
6.308 GTI

Beyler clubsportda iyi araba ama eğer özel araba istiyorsam megane rs 275 trophy r alırdım. Neden diye sorarsanızda, fabrika çıkışlı akrapovic egsoz ve öhlins süspansiyon sistemi var. Bunların üstüne "gerçek sürücü arabası" hissi var. Tabiki bunları ben kullandığımdan söylemiyorum. Yabancı testlerdeki yorumlardan yola çıkıyorum.

Benim sıralamam;

1.GTI clubsport (ulan madem bu kadar iyi araba yapabiliyorsunuz normal GTI saçmalığı ne? neyse..)
2.Type R (allahım konuyu biliyorsun amin)
3.Leon Cupra
4.Megane RS
5.Golf GTI
6.308 GTI
sıralama hazır clubsport yenine R da olurmuştu

gönlümde tayyar var ama mantığım cupra diyor ama ne alırsam alayım golf r yanımdan geçtiğinde keşke derdim.. megane rs iç kalitesi kötü 'bence' iç tasarımıda kötü yeni nesil geldiğinde bunu konuşmalıyız bunu

Son düzenleme:
sıralama hazır clubsport yenine R da olurmuştu

gönlümde tayyar var ama mantığım cupra diyor ama ne alırsam alayım golf r yanımdan geçtiğinde keşke derdim.. megane rs iç kalitesi kötü 'bence' iç tasarımıda kötü yeni nesil geldiğinde bunu konuşmalıyız bunu
awd'leri yazmamıştım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...