Malumunuz bende 2010 model bir golf var. Bunu takasa verip 2005 model 225 binde bir viano ile değiştirsek mi diye düşünüyorum. Yürüme engelli olduğum için golfün bagajının yetmemesi gibi bir durum söz konusu 

Son düzenleme:
çok ciddi bir yağ terlemeside değilmiş kanka ama genede benim gibi pimpirikli adam için sorun bunlarDostum; uzun günlerde, kazasız, keyifle kullan yeni arabanı. Artık son güzel modellerden birini aldın, değerini bileceğini biliyorum. Turbo konusunu ve buji konusunu bekletme, kısacası motoru mutlaka baştan aşağı denetle ve yaptır. Özellikle turbo ertelemeye gelmez.![]()
ısıtma bujisi ise zaten hayati bir konudur dizelde. Fakat bazen yanıyor lambası bazen yanmıyor çok tuhafçok ciddi bir yağ terlemeside değilmiş kanka ama genede benim gibi pimpirikli adam için sorun bunlar![]()
teşekkür ederim abiHayırlı olsun hocam. Allah kaza bela göstermesin inşaallah![]()
eyvallah abihadi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler inşallah![]()
kimse yanlış anlamasın ama yıldız başkaymış hocam. Caravelle'ye de bindim kötü değil ama gene de daha sert geldiGüle güle kullanın yıldızı hocam![]()
Çok haklısın.4 5 sene önce sattığımız Vianoyo kullanmak nasip olmadı (ehliyetim yoktu) ama yolcu olarak çok bindim, harika bir araçtı.Hala babamla benim Viano alma isteğimiz var ama ailenin gizli reisi (annem) istemiyor, alamıyoruz.Arka koltuktada sıkılmadan yolculuk yaptığım nadir arabalardan.kimse yanlış anlamasın ama yıldız başkaymış hocam. Caravelle'ye de bindim kötü değil ama gene de daha sert geldi![]()
Hayırlı uğurlu olsun güle güle binin yeni aracınıza.Güncelleme gelsin o zamanAldık aracı. Ekspertize girdik. Birkaç parça boya çıktı Bagaj kapağı ise değişmiş. Aracın ısıtma bujisinde sorun var,v kayışında gıcırdama var,turboda çok hafif yağ terlemeleri var, orta sunroofun sigortası atmış olabilir veya motorunda arıza olabilir. Ama bütün masraflarını düşürdük fiyattan
Yakında konusunu açacağım
hadi hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasızGüncelleme gelsin o zamanAldık aracı. Ekspertize girdik. Birkaç parça boya çıktı Bagaj kapağı ise değişmiş. Aracın ısıtma bujisinde sorun var,v kayışında gıcırdama var,turboda çok hafif yağ terlemeleri var, orta sunroofun sigortası atmış olabilir veya motorunda arıza olabilir. Ama bütün masraflarını düşürdük fiyattan
Yakında konusunu açacağım
gitti kardeşim bugün devrettimAli abi Golf gitti mi ?
Hayırlı olsun![]()
Bir dahaki buluşmada yıldızı inceleriz inşallah
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gitti kardeşim bugün devrettimyalnız golfe olan gaz fren aparatı buna olmuyor işte babamda diyor ki gene onu ben halledeceğim karışmayın
kendisi yapma sevdası tuttu gene
![]()
ön cam krikosu kronikmiş bunların şimdi araştırdımyanlız tek tıkla şöför camı açmaya çalıştığımda ısrarla sanki kapatmasını istiyormuşum gibi davranıyorbir problemi mi var acaba ama düğmeye basılı tutup indirdiğimde gene hafiften zorlasa da iniyor
![]()
ya öyle haklısında şimdi bu gaz fren aparatını biz yaparsak ruhsata işleme aşamasında sıkıntı çıkarırlar diye korkuyorum. Bu işi bilen biri yapsa en azından rahat oluruz. neyse deneyeceğiz göreceğizDıy (do it yourself) iyidir hocam , paranız cepte kalır
Aman sanayiye - servise işiniz düşmesin
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gerçi sadece işleyip işlemediğine bakılıyorya öyle haklısında şimdi bu gaz fren aparatını biz yaparsak ruhsata işleme aşamasında sıkıntı çıkarırlar diye korkuyorum. Bu işi bilen biri yapsa en azından rahat oluruz. neyse deneyeceğiz göreceğiz![]()
sağol kankaHayırlı olsun Ali, Allah utandırmasın