Masraf yaptıktan 2 hafta sonra yeni araba başlığı açarsın, seni senden daha iyi tanıyorum ÖzgürGün sonu: ben bu arabada bi ön disk balata ve akğ masrafı da yaparsam sittin sene değişmem.

Masraf yaptıktan 2 hafta sonra yeni araba başlığı açarsın, seni senden daha iyi tanıyorum ÖzgürGün sonu: ben bu arabada bi ön disk balata ve akğ masrafı da yaparsam sittin sene değişmem.
Masraf yaptıktan 2 hafta sonra yeni araba başlığı açarsın, seni senden daha iyi tanıyorum Özgür![]()
Bence artık şunu düşünmeye çalış, bir arabanın tam istediğin gibi olması çok zor. Arabanın kendisi diyelim tam istediğin gibi olsa da bu sefer arabanın kişiselleştirmeleri, sorunları bitmez. Yani kısacası o araba hiçbir zaman tam istediğin gibi yürümez, olmaz, sen de kendine oldurtabildiğin kadar yap ve yavaş yavaş yap çünkü bir kereden çoğu şeyi yapıp sıkılabilirsinAga çok git gellerim var, bu huyumu ben de sevmiyorum![]()
Bence artık şunu düşünmeye çalış, bir arabanın tam istediğin gibi olması çok zor. Arabanın kendisi diyelim tam istediğin gibi olsa da bu sefer arabanın kişiselleştirmeleri, sorunları bitmez. Yani kısacası o araba hiçbir zaman tam istediğin gibi yürümez, olmaz, sen de kendine oldurtabildiğin kadar yap ve yavaş yavaş yap çünkü bir kereden çoğu şeyi yapıp sıkılabilirsin![]()
Özgür sen ikizler burcu musun?Onun da farkındayım, o yüzden 208 gti almak istiyorumsıkıntım şu, değişikliği seviyorum, çabuk sıkılıyorum.
Özgür sen ikizler burcu musun?![]()
İkizler burcu konusunda yüksek lisanslı sayılabilirimKardeşim, nokta atışşş
BUGÜN Golf e baktık, babam çok beğendi, vade bozdurup alalım dedi, saçmalama dedim elbetteneyse, bakalım bmw yi satılığa koyayım yarın, satılırsaaa alırız golf ü, satılmazsa büneriz, 40 bin km binmişiz bmw ye, benim için gayet iyi
![]()
İkizler burcu konusunda yüksek lisanslı sayılabilirim![]()
Ne kadar oldu ki alalı ya, 40k yapmışsanız bayağı binmişsiniz demek ki.
2 yılı geçti mi ya. Vay be yaşlanıyoruz be Özgürişte ağustos 2016, aslında severim de keretayı benzin hesabına düzenli masraflarını da eklemek gerekiyor
tam olarak metres gibi arkadaş. Valla bugün 118i ci arkadaşta isyan etti. İlk defa Gökhan abinin arabasından hayıflandığını duydum, sürekli bu arabanın motoru sağlam, sarf malzeme yiyor sadece derdi ve sorunsuz derdi. Gene bitmiş buji bobini galiba, bu ara ekonomik olarak sıkıntıda ayrıca, işte durumun iyiykdn bu masraflar koymaz da parasal olarak sıkıntıya girdiğin zaman beklenmedik yüksek meblağlı masraflar çıkınca ortaya sinir bozuyor.