Senede en fazla 15-20 arası yapabilirimİç mekan-şanzıman sağlamlığı ve yakıt için 3008
Konfor ve donanım için(tahmini gidiyorum fiyat alamadığınız için) tucson.
Yalnız şunu da ekleyeyim 3008 deki 1.2 turbo da ciddi az yakıyor eğer düşük km yapıyorsanız o da işinizi görebilir.
Senede en fazla 15-20 arası yapabilirim
Bizde Aynı Durumdayız. Siz Grandland x Hangi Donanım Seçeneğiyle Aldınız ?? Memnun musunuz ?? . Biz Henüz Ona Bakamadık.O zaman dizel mantıklı olabilir.
Bu arada biz de sizin gibi Suv aldık. Aldığımız zaman dizel Tucson yoktu. 3008 çok istemiştik ama benzer fiyata çok daha donanımlı kardeşi Grandland x tercih ettik. Birebir aynı araba Grandland ın iç mekanı çok daha kötü ama 3008 e kıyasla lastik izi daha geniş ve biraz daha alçak bu sayede çok daha iyi yol tutuyor üstüne daha donanımlı. Eğer merak ederseniz istediğiniz gibi sorabilirsiniz![]()
Bizde Aynı Durumdayız. Siz Grandland x Hangi Donanım Seçeneğiyle Aldınız ?? Memnun musunuz ?? . Biz Henüz Ona Bakamadık.
Yalnız Şöyle Bi Durumda var. Ötv İndirimli Araç Alacaklar İçin Ötv nin Düşmesi iyi Olmadı. Bunu Söyleyen Peugeot Satış Danışmanı
3008 ALLURE 1.6 BlueHDi 120hp EAT6 Elegance Pack (Grip Control, Sedefli Metalik, 18" Jant) İçin 137.500 tl Fiyat Aldık.
Çok Teşekkürler... Hemen Bakıyorum.Arabanın sürüş hissi genel olarak aynı sadece virajlarda 3008 göre çok daha güven veriyor. İçi çok daha sade ben bu sadeliği istediğim ve sevdiğim için aldım. Açıkcası bayideki fiyatı bilmiyorum ama sizin söylediğiniz araba liste fiyatı 294k. Bu arabanın dengi olan Opel Excellence+parkngo oluyor o da 235k olarak görülüyor. Eski fiyatlarla ufak bir kaç yazım olmuştu onları da atayım.
C Suv kıyaslama. Neden Opel Grandland X?
https://otopark.com/forum/threads/c-suv-kıyaslama-neden-opel-grandland-x.7184/
Opel Grandland X 1.6 Dizel A/T İnceleme
https://otopark.com/forum/threads/opel-grandland-x-1-6-dizel-a-t-İnceleme.7143/
Grandland X ile Start and Stop testi
https://otopark.com/forum/threads/grandland-x-ile-start-and-stop-testi.7443/
Hocam bu da bizim arabanın yani 1.2 130bg lik motorun hızlanması
Bu da detaylı 1.2 turbo test videosu
Yilda 30 bin km alti dizel gereksiz kaliyor su donemde.O zaman dizel mantıklı olabilir.
Bu arada biz de sizin gibi Suv aldık. Aldığımız zaman dizel Tucson yoktu. 3008 çok istemiştik ama benzer fiyata çok daha donanımlı kardeşi Grandland x tercih ettik. Birebir aynı araba Grandland ın iç mekanı çok daha kötü ama 3008 e kıyasla lastik izi daha geniş ve biraz daha alçak bu sayede çok daha iyi yol tutuyor üstüne daha donanımlı. Eğer merak ederseniz istediğiniz gibi sorabilirsiniz![]()
Yilda 30 bin km alti dizel gereksiz kaliyor su donemde.
1.2 nin vergi avantaji var alirken ucuz bakimi daha ucuz ve az yakiyordizellerin bitmesine az kalmisken hele hele dizel almak bilemedim yav
Benzinli tabiki dizel kadar az yakamaz ama fark cok cok az ustune maliyetide dusununce kesinlikle benzinli derimRaporla alınca vergi olayı ortadan kalkıyor ve aradaki farkta doğal olarak azalıyor. Bide hiç bir benzinli dizel kadar az yakmıyor.