PLANLI ESKİTME

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zarkof07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güncelleme zorunluluğu hiçbirinde yok ki. Sürekli kullandığın uygulamaya güncelleme gelir ve belli işletim sistemi versiyonlarını bunun dışında tutar, seni güncellemeye mecbur bırakır.. Çok zor değil yani..Sen de mecburen güncellemek zorunda kalıyorsun. Planlı eskitme tam olarak bu işte..
Android'lerin hepsinde rom çözümü var. Açıkçası custom rom veya jailbreak kullanan bir insan değilim. Çok ciddi güvenlik açıkları olabiliyor, her zaman stabil çalışmayabiliyor, abuk subuk hatalar verebiliyor. Dolayısıyla bu uygulamalar benim için bir anlam ifade etmiyor.
Xiaomi planlı eskitme yapmayacak demek çok iyi niyetli bir düşünce. Bunu yapmazsa yeni ürünü nasıl satacak ?
Hadi bunu geçtim, her geçen gün yeni uygulama yeni versiyon çıkıyor. Kullanıcı telefonu destekliyorsa bunları kullanmak istemeyecek mi ?
Doğru. Uygulamalar aracılığıyla planlı eskitir. Her şekilde eskitir ama Apple daki bariz bir eskitme durumu yok. Annemin sansung J5 telefonundaki gibi bildirim çubuğunu indirince bildirim okutmaya ak kadar güncelleme yazısı var mesela o da yok. Ben sevdim bu markayı devam

Apple ve Samsung pislik boyutunda yapiyor

Uzun süredir telefonumu güncellemiyordum. En son İos 11.3 de bırakmıştım. İMovie kullanmam lazımdı ve uygulamayı güncellerken kaç defa yarıda kesti güncellemeyi. Mecburen İos 12.1.2 ye geçmek zorunda kaldım. Sen istemesen bile seni güncel sürüme geçirmek için zorluyorlar.
Telefon: İphone 6s