Aynen, haklısın.Oncelikle hayirli olsun.benimde sevdigim bir arabadir kendileriarabanin bitmis halini merakla bekliyorum diyemiycem cunku bu tarz arabalarda proje hic bitmez hep birseyler eksik kalmis hissedilir.ama binilecek kivama gelmesini dort gozle bekliyorum simdiden
GT-R olmasada ufak bişeyler üzerinde çalışıyoruz.Bir japoncu daha. Hosgeldiniz bizden birisini gormek beni cok mutlu etdi
güzel duran bir renk fakat yapıldı diye biliyorum.Renk hakkında önerisi olan var mı ? Ben GT-R rengi olan "Midnight Purple" düşündüm.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Amacım zaten yapılmayanı yapmak değil, zevkime uyanı yapmak. Ama benim arabamın TR'deki tek "Type X" olacağından eminim.güzel duran bir renk fakat yapıldı diye biliyorum.
o zaman yap gitsin çünkü baya iyi duran bir renk.Amacım zaten yapılmayanı yapmak değil, zevkime uyanı yapmak. Ama benim arabamın TR'deki tek "Type X" olacağından eminim.
Kesinlikle harika duruyor bu renk ile. Kaliteli işçilikle ortaya kusursuz bir ürün çıkarEkli dosyayı görüntüle 16898
Böyle bişey yapmayı düşünüyorum.
Bakalım kaportacı nasıl iş çıkaracak.Kesinlikle harika duruyor bu renk ile. Kaliteli işçilikle ortaya kusursuz bir ürün çıkar
Boya yapıldıktan 1 ay sonra hava kabarcıkları tümüyle gittikten sonra kaliteli bir polisaj işlemiyle boyanın kaderini değiştirebilirsiniz. Detailturkey.net'de araştırma yapmanızı öneririmBakalım kaportacı nasıl iş çıkaracak.
Ben direk boyadan sonra ıslak zımpara onun üstüne pasta cila diye düşünmüştüm.Boya yapıldıktan 1 ay sonra hava kabarcıkları tümüyle gittikten sonra kaliteli bir polisaj işlemiyle boyanın kaderini değiştirebilirsiniz. Detailturkey.net'de araştırma yapmanızı öneririm
Genelde boya yapıldıktan hemen sonra polisaj işleminiok fazla önerilen bi uygulama değil ama karar sizin.Ben direk boyadan sonra ıslak zımpara onun üstüne pasta cila diye düşünmüştüm.