Plakayi bile şakadan takmislar sagdan kacip gidecek gibi

Son düzenleme:
Plakayi bile şakadan takmislar sagdan kacip gidecek gibi
Kaliper boyama + ucgen egsoz en az 50 beygirKarlikçınin,Bu araca badikit yapcam spoyler takcam ozel marsbiyel takcam demesi bitiriyo beni.
Jantci elde kalmis alakasiz jantlari takiyor ve kaliper boyarken rastgele spreyi bi oraya bi buraya sıkıyor.
Egzostcu yuvarlak egzost yuvasina ucgen egzost ucu takiyor.
Dusununce bi isini duzgun yapan dösemeci bence.
Pininfarina mezarında ters döner bunu görse.Ben daha hiçbir bölümünü izlemedim fakat şu araç bu ekibin elinden geçmiş heralde.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...salsiz_sari_406_coupe_extrali-321858692/detay
Daha ne yapsın adamlar işi biliyor şu makineye bak.
Kaliper boyama + ucgen egsoz en az 50 beygir![]()
App bile yaptirmislar...Plakayi bile şakadan takmislar sagdan kacip gidecek gibi![]()
Dar alanlardaki kaliteli işçiliği bu sete borçlular.
Of of of, bu ne böyle
Badikitle arabanin altini dusuruyorlar iste ne guzel konfor falan bozulmuyo.Of of of, bu ne böyleBunu boyayan kör olmuştur kesin
Eski sohbet yazılımında 406 paylaşılmıştı ve merak edip izlemiştim. Gözlerimi kanattı, evlerden ırak
Ama işin şakasını bir yana bırakalım, bir yurtdışındakilere bakıyorum bir de bunlara bakıyorum ve içim acıyor. Böyle adamlara böyle saçma şekilde güya otomobil programı yaptırıyorlar ya, yazık! Ağlanacak halimize gülüyoruz, alıştık artık, alıştırdılar...
Keşke sadece kalitesiz olsa. Bunların yaptığı eziyeti apaçiler yapmaz. En fazla çakma sunroof, xenon ve turbo yazısı takıp sis açarlar. Bu adamlar ise apaçiliğe yeni bir soluk getirmiş durumda.TRT Haber'de (ydi sanırım) bir programa denk gelip bakmıştım biraz, bunlar mı bilmiyorum ama hoşuma gitmemişti.
Araba SOS, wheeler dealers, counting cars vs. araba yenileme programlarını izledikten sonra bunlar çok kalitesiz geliyor.
Güzelim Peugeot'yu hiç etmişler.
Çok şükür fazla dokunmamışlar. Ne kadar el sürerlerse o kadar batırıyorlar.Tek duzgun projeleri bu olsa gerek
Puntonun ici dosemeler berbatTek duzgun projeleri bu olsa gerek
Tek duzgun projeleri bu olsa gerek