HABER OTOPARK Forum Tekrardan Açıldı !

Berkin

Reis
Yönetici
Admin
7 Eyl 2016
4,055
3
15,290
5,720
26
Istanbul
Marka
Honda
Merhaba,

Bildiğiniz üzere birkaç yıl öncesinde uygulamaya başladığımız “Sohbet” uygulaması, kullanıcılara site içerisinde başka bir yere geçmiş hissiyatı vermeksizin anlık, güncel ve hızlı bir mesajlaşma imkanı sunuyordu.

Lakin güncel desteğini alamadığımız Sohbet’i, geçtiğimiz aylarda kullanılamaz halde bulduk. Sorunun üzerinde bir süre çalıştık lakin yazılım başkası tarafından yazıldığı ve desteği verilmediği için kapatmak zorunda kaldık. Bu süreç içerisinde geliştirmeye başladığımız yeni “Akış” sistemi WordPress platformu üzerine özelleştirilmiş Buddypress ve bir temanın harmanlanmış haliyle sizlere sunuldu.

Bir süre boyunca kullandığımız “Akış” sisteminide, hantal ve hızlı bulmadığımız için, gelecekte tekrardan daha iyi bir şekilde yapmak ümidiyle emekliye ayırdık.

Ve tekrardan, sizlerden gelen yoğun ilgi ve istek doğrultusunda 2016 yılının şartlarında kullanılabilecek en iyi forum yazılımı ile karşınızdayız.

Forum kullanımına geçmeden önce, sizlere forum ile ilgili birkaç bilgi vermek isterim.

1) Mevcut OTOPARK.COM hesabınız ile foruma giriş yapabilirsiniz.

Yeni hesap açmadan, mevcut hesabınızı kullanarak foruma giriş yapabilirsiniz. Bunun için ana sayfadan (https://www.otopark.com) hesabınıza giriş yapmanız yeterli. Forumda otomatik olarak hesabınız oluşturulacaktır. Aynı kullanıcı adı ve şifreyle foruma girip, kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hesaplarının şifresi cihazlarında kayıtlı olan ve bu sayede otomatik giriş yapan kullanıcılarımızın, hesaplarından çıkış yapıp tekrardan giriş yapmaları gerekmektedir. Bu işlem sadece 1 defa yapılacak olup, hemen akabinde forum hesapları oluşturulacaktır.

Not: Eğer ana sayfadan hesabınıza giriş yapmanıza rağmen, forumda giriş yapamıyorsanız ana sayfada yer alan iletişim bölümünden sitede kullandığınız kullanıcı adı ve şifrenizi bize iletmeniz gerekmektedir. Ekibimiz hemen hesabınızı oluşturup size dönüş sağlayacaktır.

2) Şifrenizi değiştirmeniz durumunda “Forum” şifreniz de otomatik olarak güncellenecektir.

Hesabınızın şifresini “Ana Sayfa” portalımız üzerinden, yani diğer bir değiş ile WordPress üzerinden değiştirmeniz durumunda, “Forum” şifrenizde otomatik olarak güncellenecektir.

Sorunları engellemek amacıyla, Forum üzerinden şifre değiştirmeyi gizledik.

3) Foruma “Ana Sayfa” portalı üzerinden girerseniz, otomatik olarak hesabınıza giriş yapılır.

Böylece tekrardan kullanıcı adı ve şifre girmek zorunda kalmazsınız.

4) Forumda yer alan “Haberler” kategorisi sitedeki “Haberler” ile senkronize çalışmaktadır.

Forum açıldıktan sonra sitemize girilecek olan tüm haberler, forumda yer alan “Haberler” kategorisinde yerini otomatik olarak bulacaktır. Her habere yorum yaptığınızda, yorumunuz aynı zamanda ana sayfa portalımızda da gözükecektir. Dolayısıyla forumda yer alan bir habere yorum yapıp, sonra aynı habere ana sayfa üzerinden yorum yapmanıza gerek yoktur. Bu işlem iki yönlü çalışmakta olup tam tersi içinde geçerlidir.

Yaşadığınız sorunlar, öneriler ve daha fazlası için lütfen ana sayfamızda yer alan “İletişim” linki üzerinden bize yazmaktan çekinmeyin.

İyi Forumlar Dilerim,
Berkin Kayalar
Teknik Sorumlu

Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: Akın

Wctr

Profesör
8 Eyl 2016
135
187
1,185
Bursa
Sonunda. Akış'ın kimsenin hoşuna gitmediği zaten belli bir şeydi. Kısa zamanda, inat edilmesine rağmen istenilene dönülmesi iyi olmuş.
 

Abdullah Durukanoglu

Asfalt Kurutucu
8 Eyl 2016
18
15
595
Admin olmamama rağmen mesajları silebiliyorum. Haberiniz olsun.
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    149.8 KB · Görüntüleme: 102

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,105
45,654
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Güzel ve yerinde bir çalışma olmuş forum sistemi. Takipçi olarak kendi adıma teşekkür ederim. Umarım hayırlı uğurlu olur.
 

stan

Rahmi Tanır
Panpa
8 Eyl 2016
1,713
1
6,421
4,070
36
İzmir
Marka
Alfa Romeo
Valla derli toplu gözüküyor forum. İnşallah bozulmadan böyle devam eder. Emeği geçenlerin eline sağlık.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Renard

İstanbullu

Panpa
8 Eyl 2016
7,345
10,782
4,770
İstanbul
Marka
Hyundai
Peki elimizde değerlendiremediğimiz ürünleri satacağımız bir bölüm olacak mı. Sallıyorum Aksiyon kameramı satmak istiyorum tüm kitleri ile.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım