Hahaha@CaganBey ben boya işini merak ettim. Kaplama maliyeti ne kadar, boya ne kadar oluyor? Kaplama bana sağlıklı görünmüyor hiç. Tam olarak bakış açım telefon mu bu kaplayacaz oluyormidnight purple efsane bir renk. Boyama taraftarı olurdum
![]()

Hahaha@CaganBey ben boya işini merak ettim. Kaplama maliyeti ne kadar, boya ne kadar oluyor? Kaplama bana sağlıklı görünmüyor hiç. Tam olarak bakış açım telefon mu bu kaplayacaz oluyormidnight purple efsane bir renk. Boyama taraftarı olurdum
![]()
Boya kadar çok tutmayacak benim için. En azından karşılayabileceğim kadar.Aynen kaplama maliyetini bende merak ettim şimdi siz böyle bir seçeneğe yönelince.
Swapmasters diye bir YouTube kanalı var orada s13 s14 falan swap yapıyorlar orayada sorulabilir aslındaArabayı boyatamiyacağım (Şuanlık). Astar attırıp, kapliyacağım. Motor olarak 1jz düşünüyorum yada RB26![]()
Swaplamak sorun değil. Bana ucuz yollu motor getirtebilen biri lazım.Swapmasters diye bir YouTube kanalı var orada s13 s14 falan swap yapıyorlar orayada sorulabilir aslında
Bu posttaki iki fotoğrafı ileride atacağınız muhtemel BEFORE&AFTER post'unun "before"u için kenara ayırın derimGüneş altında fotoğraf atalım dedim![]()
![]()
Yine siyah mı olacak makineBirazcık daha fotograf.
Arabayı büyük ihtimalle orijinal boyası olan KH3 rengine boyatacağım.![]()
![]()
HahaBu posttaki iki fotoğrafı ileride atacağınız muhtemel BEFORE&AFTER post'unun "before"u için kenara ayırın derim![]()
Görünüşe göre öyle olacak. Şimdi mavi olsa motor havuzununda boyanması gerikicek vb. En iyisi fabrika boyasına bırakacağım.Yine siyah mı olacak makine
Bu cumartesi macunlama için gidecek. 1 ayı var daha.Fabrikasyon candır, boyaya giriyor musunuz ne zamana çıkacakk)
Bu cumartesi macunlama için gidecek. 1 ayı var daha.
Teşekkür ederim.Tamamdır, merakla bekliyoruz. Umarım hayal ettiğin hale getirirsin![]()