planco Elit Apaçi 138 Marka Volkswagen 8 Mar 2019 #1 Arabayı şöyle tertemiz bi yıkayayım dedim. Bagajın altını ilk defa açtım bi de ne göreyim? Stepne yok Stepne nerde? Çalındı diyeceğim ama yeri bile yok, mümkün mü böyle bir şey? Son düzenleme: 8 Mar 2019
Arabayı şöyle tertemiz bi yıkayayım dedim. Bagajın altını ilk defa açtım bi de ne göreyim? Stepne yok Stepne nerde? Çalındı diyeceğim ama yeri bile yok, mümkün mü böyle bir şey?
bt Takipçi Destekçi 19,270 Marka Honda 8 Mar 2019 #2 Tamir kitiyle mümkün. Edit: Stepne opsiyonel olarak alınıp bagaj kapağına da takılıyor olabilir. Tepkiler: planco
planco Elit Apaçi 138 Marka Volkswagen 8 Mar 2019 #3 bt' Alıntı: Tamir kitiyle mümkün. Edit: Stepne opsiyonel olarak alınıp bagaj kapağına da takılıyor olabilir. Genişletmek için tıkla ... Yeterince açıklayıcı oldu teşekkürler, çantaya bakacağım kiti var mı diye.
bt' Alıntı: Tamir kitiyle mümkün. Edit: Stepne opsiyonel olarak alınıp bagaj kapağına da takılıyor olabilir. Genişletmek için tıkla ... Yeterince açıklayıcı oldu teşekkürler, çantaya bakacağım kiti var mı diye.