Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar herkese.Ankara içinde araçlarınızı götürdüğünüz ve yıkamadan,kullanılan şampuandan mittden vs. memnun kaldığınız bir oto yıkamacı veya detay dükkanı varsa önerir misiniz?Şimdiden teşekkürler.
Üst seviye detailing tarzı yer arıyorsanız Otopark.com'un cliosuyla video çekilen "Detailing Dükkanı" keçiörende. Hatta bugünlerde de ordalar yine video çekiyolar
Sadece arabamı yıkatacağım ama iş bilen bir yerde yıkatmak istiyorum.Detailing dükkanı yıkama yapıyor mu bilmiyorum açıkçası.Alanlarını kendimiz yıkamak için kiraladıklarını duymuştum sadece.
Üst seviye detailing tarzı yer arıyorsanız Otopark.com'un cliosuyla video çekilen "Detailing Dükkanı" keçiörende. Hatta bugünlerde de ordalar yine video çekiyolar
Sadece arabamı yıkatacağım ama iş bilen bir yerde yıkatmak istiyorum.Detailing dükkanı yıkama yapıyor mu bilmiyorum açıkçası.Alanlarını kendimiz yıkamak için kiraladıklarını duymuştum sadece.
Detailing dükkanı eskiden öyle kiralama yapıyordu güncel olarak yapmıyor olarak biliyorum ve sadece yıkama hizmetleri de yok.
Önereceğim bildiğim yer de pek yok ama brk detailing görmüştüm galiba yapıyorlar bana pek samimi gelmesede işlerini iyi yaptıklarını iddia ediyorlar..