Video Edit Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RYAN7R

Özg
Panpa
4,160
30
Marka
Yok
Arkadaşlar merhaba,
Güzel bir video editleme yapmak istiyorum. Gönlümden bildiğiniz twitch yayınlarındaki tarzda bir edit geçiyor. Hem benim için kolay olacak hem de sizlere daha çok bilgi aktarmamı sağlayacak. Ne yapmak istediğim ile ilgili videoyu aşağıya atıyorum, videoyu yapan arkadaşın nası yaptığını bir türlü çözemedim. Adobe premiere kullanmak istiyorum, alternatif program önerileriniz değerlendirilir:

Örneği direk jahreinden vereyim(izlemeyenler izlesin, kahkaha garantili :D):

Şimdi bu videoda arkadaş masaüstünü size gösterebiliyor, konuşmasını ve kendi görüntüsünü videoya koyabiliyor. Masaüstündeki videonun sesi de dahil oluyor. Bana tam olarak bu lazım.

OBS kullanıyor tüm yayıncılar. Masaüstünde video açıp aynı zamanda kendini gösterip konuşmak istiyorsan onu kullanabilirsin. Video üstüne konuşmak istiyorsan da ilk önce video editini yapıp, sonra kendin o edit üstüne konuşup premiere de o kaydı videoya da ekleyebilirsin.

Dene bir OBS'i. Bayağı kolay kullanması.

Videoların planlamasını yapıp sıralarsan tık tık açıp canlı yayın yapar gibi obs den kaydedersin montajla da hiç uğraşmazsın :D

OBS kullanıyor tüm yayıncılar. Masaüstünde video açıp aynı zamanda kendini gösterip konuşmak istiyorsan onu kullanabilirsin. Video üstüne konuşmak istiyorsan da ilk önce video editini yapıp, sonra kendin o edit üstüne konuşup premiere de o kaydı videoya da ekleyebilirsin.

Dene bir OBS'i. Bayağı kolay kullanması.
Videoların planlamasını yapıp sıralarsan tık tık açıp canlı yayın yapar gibi obs den kaydedersin montajla da hiç uğraşmazsın :D

10 numara 5 yıldız öneri oldu, hem 20 saat editle uğraşmıcam hem de anlatmak istediğim her şey anlatıcam :)

Ses ayarlamak zor iş zoooorrr, saatlerdir ona uğraşıyorum. Ha birde neleri göstersem düzenleyip karar vermesi...

Son düzenleme: