Bmw G30 videosu ne zaman gelir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gokan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokan

Asfalt Kurutucu
4
Merhabalar Otopark ailesi. Bmw g30 lansmanına katılmadınız mı ? Katıldıysanız ilk sürüş videosu ne zaman gelir ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bildiğim kadarıyla katılım sağlanmadı, Türkiye'ye gelmesini bekleyeceğiz bu da şubat mart ayını bulacak bildiğim kadarıyla

Eski kasası da güzeldi ama yeni kasanın üstüne hakikaten birşeyler katmışlar güzel olmuş şımartır adamı:)

Son düzenleme:
Doğan Kabak'tan bugün klasikler geldi ve çok hoştu. Benzintv de g30'u izleme fırsatı buldum. Ama g30u Sinan ve And abinin yorumlarıyla izlemek isterdim. ( Alamıyoruz bari izleyelim [emoji1])

Doğan Kabak'tan bugün klasikler geldi ve çok hoştu. Benzintv de g30'u izleme fırsatı buldum. Ama g30u Sinan ve And abinin yorumlarıyla izlemek isterdim. ( Alamıyoruz bari izleyelim [emoji1])

Bu alamıyoruz bari izleyelim cümlesini ben de çok kullanıyorum ya :D hayır araabaları alamıyoruz bari videoları izleyelim, bilgisayarım eski performansında değil oynayamadım battlefield titanfall vs videolarını da izleyerek keyiflenmeye çalışıyorum :D

2. el testlerıde olur takıpcı doyurmak lazım azıcık yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...