Helboy1981

Takipçi
12 Tem 2019
2
0
10
43
Marka
Opel
Bunların hepsi neredeyse Astra H'ların çoğunda var. Leaving home kumandadan kontrol edilemiyor. İnmeden uzun kolunu çekince devreye giriyor. Ayrıca hangi lambaların yanacağını seçme imkanı yok. Bu modülde follow me ve leaving home esnasında yanacak ön ve arka lambalar tek tek ayarlanabiliyor. :) Settings tuşuna basınca gelen sayfalar pek kullanışlı değil. Örneğin yol bilgisayarında hız-hararet ve akü voltajını nasıl gösterildiğine dair bir videom:

Camı kumandaya basılı tutarak kaldırma hem kumanda pilinin canına okuyor hem de kumanda pili zayıflamaya başlayınca tam bir işkenceye dönüşüyor. O nedenle tek tuşla kaldırmak çok istenen bir şeydi. Ayrıca yukarıdaki özellikler arasına eklemeyi unuttuğum diğer bir özellik ise sport modu. Bu modül ile sport mod tuşu olmayan araçlarda sport modu açılıp kapatılabiliyor. Onunla ilgili olan videom:
Merhaba öncelikle bu çalışmanız için tebrik ederim sizi harika işler başarmış siniz benim de 2008 model h kasa cosmo sedan aracım var ürün satışı yapıyor musunuz acaba
 

Sari

Profesör
2 Ocak 2018
951
1,428
2,020
Edirne
Marka
Opel
Merhaba öncelikle bu çalışmanız için tebrik ederim sizi harika işler başarmış siniz benim de 2008 model h kasa cosmo sedan aracım var ürün satışı yapıyor musunuz acaba
ürün satışı yapıyordu en son arkadaş astra h trakya grubunda 380tl'ye satıldığı söyleniyordu.
 

Eruhan1985

Erhan Gökçay
Takipçi
11 Şub 2020
1
0
10
38
Nigde
Marka
Opel
Selamlar. Astra H aracım için üretmiş olduğum, kendi üretimim ve tasarımım olan, OBD portu üzerinden araca bir takım özellikler kazandıran bir modül. İlk başta aracım anahtarını kaybedince sadece alarm için tasarımına başladığım, sonradan tavsiyeler üzerine kumandadan follow me - leaving home, kadran süpürme, km ekranında hararet göstertme, yol bilgisayarında hararet - dijital anlık hız - akü voltajı göstertme, amerikan park, gündüz farı, geri vitese takınca otomatik dörtlü yakma, kapıları açınca otomatik dörtlü yakma, kumandadan tek kilitlemede tuşa basılı tutmadan cam kaldırma, ayarlanan hızı geçince otomatik kapıları kilitleme, kumandadan kapıları kilitleyince ya da açınca korna ile selamlama gibi özellikleri eklediğim, hala da geliştirmeye ve yeni özellikler eklemeye devam ettiğim bu modülü paylaşmak istedim.

8aA637.jpg


YQmdaZ.jpg
İyi aksamlar aracim 2010 opel astra bu cihazi sizden nasil temin edebiliriz acaba?
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım