Passat R

Resmi olarak uzunluk farkları yok. Teoride yok pratik olarak da. Yok bizim şirkette 3 tane 2.0 TSI, 5 tane GTE oldu ve bir sürü de 1.4 ve 1.6 oldu hiç biri uzunluk olarak farklı değildi. Zira çin pazarı için üretilen Passat'larda bile uzunluk farkı bulunmuyor. Öyle bir fark olsaydı bilinirdi ve farklı bir model olarak geçerdi. Ayrıca uzunluklarının farklı olması üretim maliyeti olarak da mantıklı değil.

2.0 TSI Passat gerçekten güzel bir araç özellikle de EA888 kodlu motoru işi çok zevkli kılıyor. Kazasız belasız keyifle kullanın :).
Bilgilendirme için teşekkürler :)

Olabilecek en iyi Passat, ayni zamanda saka makinesi :). 2.0 tsi 4 motion logolarini sokup dusecek sazanlari beklemek cok keyifli olur :D Kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin.

Son düzenleme:
tam bir şaka makinası, malum yollarda R line'lara çevrilmiş bir çok 1.6 tdi varken :) Maşallah araca, Sinan abinin kırbaçlamasını merakla bekliyorum :)

Harika kombinasyon. herşeyiyle çok şık duruyor maşallah. daha önce yolda gördüğüme eminim bundan sonra da görecek olursam dikkat etmekte fayda var :)

çok özel ve ciddi sleeper bir araç gerçekten, testi ayrı keyifli olur, sanırım 12 araçtan biride bana denk geldi sanırım yolda, geçene kadar baya terletti, 220-230 a kadar ciddi tutundu, bende kendi aracımdan şüphe ettiydim, 100-200kmh kaç sn civarında acaba bu araçta, tekrar maşallah, tekerinize taş değmesin

çok özel ve ciddi sleeper bir araç gerçekten, testi ayrı keyifli olur, sanırım 12 araçtan biride bana denk geldi sanırım yolda, geçene kadar baya terletti, 220-230 a kadar ciddi tutundu, bende kendi aracımdan şüphe ettiydim, 100-200kmh kaç sn civarında acaba bu araçta, tekrar maşallah, tekerinize taş değmesin
Teşekkürler 😊 hepimizin tekerine taş değmesin. 100-200 13 saniye civarinda

Passattan nefret eden biri olarak bunun yadan durusuna bayıldım masallah cok tatlı makina