Merhabalar. The Grand Tour bildiğiniz üzere ülke ülke, şehir şehir çadırları ile dolaşıyor. Acaba Türkiye'de de çekilmesi için neler yapabiliriz? Sizcede Türkiye'de bir bölüm çeklise güzel olmaz mı?
Evet o bölümü hatırlıyorum. Hatta ırak da savas yokken turkiye de nasil olir tarzi bişey demişlerdi ve bende sinirlenmiştim. Bilemiyorum gelseler fena olmazdı ama böyle de bir durum var.Gelmemeleri daha iyi. Önceden bir bölümde Türkiye'nin doğusundan geçmişlerdi, bir tek itin g.tüne sokmadıkları kalmıştı.
İşin ilginçi jeremy clarkson Türkiye'de tatil yapmayı çok severmiş ve sıkca gelirmişGelmemeleri daha iyi. Önceden bir bölümde Türkiye'nin doğusundan geçmişlerdi, bir tek itin g.tüne sokmadıkları kalmıştı.
BBC'nin ellerine verdikleri senaryo bu. FKL 982 plakalı Porsche de aynı hesaptı.Gelmemeleri daha iyi. Önceden bir bölümde Türkiye'nin doğusundan geçmişlerdi, bir tek itin g.tüne sokmadıkları kalmıştı.
James git ve renoyu getir yazarken bile gülüyorumAbi onu bilmemde 2 ci bolum cok komedi yaaaabi gulmekten karnim agridi
![]()
Hamondu niye vurdun? gicik olmaya basladiJames git ve renoyu getir yazarken bile gülüyorum![]()
Onu neden vurdun o da beni vurmuştuHamondu niye vurdun? gicik olmaya basladi![]()
Elizabeth: hala gelmedik mi?Onu neden vurdun o da beni vurmuştu![]()
hangi bölüm bu merak ettim :dBen şu sahneye çok gülmüştüm
(Biliyorum ağır işsizim)
İlk bölüm pisti tanıtırken. 1. partın sonları olması lazımhangi bölüm bu merak ettim :d
haa ben daha başlamadım grand tour'a akşam izleyeyim bariİlk bölüm pisti tanıtırken. 1. partın sonları olması lazım![]()
http://www.otobelgesel.com/turkce-izle/the-grand-tour/haa ben daha başlamadım grand tour'a akşam izleyeyim bariotobelgesel veriyor dimi