Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Türkiye’nin hem binek otomobil hem de hafif ticari araç üreten tek otomotiv üreticisi Tofaş, hayata geçirdiği dijital dönüşüm sürecinde, Huawei ile iş birliğine gitti. 
Huawei Türkiye Enterprise İş Birimi, Tofaş iş birliği kapsamında, tüm iş süreçlerinde operasyonel verimlilik sağlaması hedefiyle veri tabanı altyapı dönüşüm projesine imza attı.
Tofaş’ın ana iş kollarında hız ve verimlilik sağlayacak olan proje, gerçekleştirilen sunucu transferi kriterleri bakımından da Türkiye’de ilk ve tek veri göçü olma özelliğine sahip. FusionCube DB sunucusunun kullanıldığı dönüşümle, çok daha esnek bir yapı ve kullanıcı dostu arayüz söz konusu.
Sekiz farklı ana veri tabanının kullanıldığı sistemin...

Okumaya devam et...


 
A

Ahmetullah Hismano

Ziyaretçi
Harika bir anlaşma. Davul dengi dengine. Huawei ile mercedes ya da tofaş ile apple anlaşacak degildi zaten. Şahincilere, kartalcılara tüm kuşçulara HUAWEI!
 

g.c.

Gökhan
Panpa
27 Eki 2016
1,528
2,698
3,570
Aydın
Marka
Mitsubishi
Sabah sabah bu iletiyi gördüm, arkadaş Huawei ile nasıl bir kötü deneyim yaşadı diye kendimi sorgularken buldum kendimi.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım