Bu aralar Ankarada ceza yiyenler paylaşmış iki makbuz görmüştüm.Bende yaptırıcaktımda şimdilik vazgeçtim.Araştırıyorum hala.Herkese merhabalar. APP plaka takmak istiyorum arabaya ama yasak diye söylentiler var. Herhangi bir yaptırımı varmı acaba polis çevirse sıkıntı olurmu? arabayı baya şık gösteriyor bence.
Mühürsüz plakanın affı yok direkt ceza. Mühürlü ama harf ve rakamların şekilleri okunmayı engelleyecek düzeydeyse yine ceza. Mühürlü ve okunabilir harf + rakamlarla ceza yazılmıyor normalde ama trafik polisleri saçma sapan insiyatifler alıp ceza yazabiliyorlar da. Yani bu işin normal koşulunda mühürlü olan ve okunmayı engelleyecek karakterde olmayan plakalara ceza yazılmıyor.Herkese merhabalar. APP plaka takmak istiyorum arabaya ama yasak diye söylentiler var. Herhangi bir yaptırımı varmı acaba polis çevirse sıkıntı olurmu? arabayı baya şık gösteriyor bence.
O zaman yaptırmamızda bi problem yok. Çünkü okunur biçimde yaptıracağız. Annemin kullandığı yerlerde zaten genelde polisler olmuyor.Mühürsüz plakanın affı yok direkt ceza. Mühürlü ama harf ve rakamların şekilleri okunmayı engelleyecek düzeydeyse yine ceza. Mühürlü ve okunabilir harf + rakamlarla ceza yazılmıyor normalde ama trafik polisleri saçma sapan insiyatifler alıp ceza yazabiliyorlar da. Yani bu işin normal koşulunda mühürlü olan ve okunmayı engelleyecek karakterde olmayan plakalara ceza yazılmıyor.
Mühürlü olduğu ve abidik gubidik şekillerde yaptırılmadığı müddetçe yasal olarak bir engel yok. Ama sen de bilirsin cam filmi yasak değil fakat kafasına göre ceza yazabiliyor polis. Bu mevzu da buna benziyor, yine de dediğim gibi yasal olarak söylediğim şekilde yaptırılınca bir sıkıntı yok hocam.O zaman yaptırmamızda bi problem yok. Çünkü okunur biçimde yaptıracağız. Annemin kullandığı yerlerde zaten genelde polisler olmuyor.
Sağol Cenk abi çok düzgün virşey yaptıracam bayana gidecek şekilde o yüzden sıkınti olmaz diye düşünüyorum dediğine göre.Mühürlü ve abidik gubidik şekillerde yaptırılmadığı müddetçe yasal olarak bir engel yok. Ama sen de bilirsin cam filmi yasak değil fakat kafasına göre ceza yazabiliyor polis. Bu mevzu da buna benziyor, yine de dediğim gibi yasal olarak söylediğim şekilde yaptırılınca bir sıkıntı yok hocam.
Rica ederim kardeşim, tahminime ve yasalara göre sıkıntı olmaması gerekir. Ama sen yaptır kardeşim kimse ceza yazamaz derim, sonra işgüzar bir memur çıkar ceza yazar mahçup olurum. Benim en azından bildiğim bu yönde, kurallara uyduğu için sıkıntı olmaması gerekir.Sağol Cenk abi çok düzgün virşey yaptıracam bayana gidecek şekilde o yüzden sıkınti olmaz diye düşünüyorum dediğine göre.
Ablam 2 hafta önce araba aldı muamereci ona sıkıntı olmaz demiş ama güvenemedim. Takarız sıkıntı olursa muamereci deriz.Mühürlü ve beşiktaş baskı app ile sorun çıkmadığını forumlarda yazıyorlar sürekli ama riske atılır mı bilemem
hocam 6 senedır bu sekılde gezıyorum bır sorun cıkmadı ve trafık amırlıgı sokagında oturuyorumO zaman yaptırmamızda bi problem yok. Çünkü okunur biçimde yaptıracağız. Annemin kullandığı yerlerde zaten genelde polisler olmuyor.
https://goo.gl/maps/3LTCnBiC5Hz burası mı???hocam 6 senedır bu sekılde gezıyorum bır sorun cıkmadı ve trafık amırlıgı sokagında oturuyorum
edit adres vermıs olabılırım kusura kalmayın
Herkese merhabalar. APP plaka takmak istiyorum arabaya ama yasak diye söylentiler var. Herhangi bir yaptırımı varmı acaba polis çevirse sıkıntı olurmu? arabayı baya şık gösteriyor bence.