Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Fabrikalarında kullandığı yeşil elektrik oranını büyük ölçüde artırarak yüzde 70’ten yüzde 90’a yükseltmeyi amaçlayan Volkswagen dikkat çekici bir çalışma başlattı.
Volkswagen, 2050 yılına kadar karbon nötr üretime geçme hedefine doğru adım adım ilerliyor. Şirket, tesislerinde yenilenebilir kaynaklardan elde edilen ve dışarıdan tedarik ettiği elektrik enerjisi oranını artırmak amacıyla yıl içerisinde gerçekleştirmek üzere yeni hedefler belirledi.
Volkswagen, Çin hariç olmak üzere, dünya genelindeki mevcut 16 üretim tesisinde kullandığı ve dışarıdan temin ettiği elektrik enerjisindeki yenilenebilirlik oranını yüzde 70’den yüzde 90’a çıkarıyor.
Bu artışı 2020 yılı içinde gerçekleştirmeyi planlayan Volkswagen, ayrıca, kendi bünyesinde elektrik üreten tesislerini de sistematik olarak gazlı kullanıma çeviriyor. 2022 yılına kadar Wolfsburg’daki...

Okumaya devam et...


 
E

Eren Yarız

Ziyaretçi
Otopark gibi büyük bir takipçi kitlesi olan bir sayfa nasıl oluyor da wordpress'te bilinmiyor ve beğeni sayısı düşük oluyor
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım