Siz hangi marka filtre kullanıyorsunuz BMW için ?Ben mazot filtresini iki bakimda bir degistiriyorum, zaten pahali bisey de degil. Filtreleri de cok biliindik bir siteden alabilirsiniz yada sanayideki parcacilarda da markali oluyor genelde.
Mann filtreleri çok kalitelidir, bulunduğunuz yerde mann filtre bayisi varsa perakende satış yapıyorlar. En azından Antalyadakiler yapıyor.Merhaba arkadaşlar, f20 aracımın bakımı için mann marka filtrelerden almak istiyorum. İnternette satılan ürünlerin orijinal liginden emin olan var mıdır?
Ayrıca mazot filtresi 60 bi km de değişir denildi servisten bu doğru mudur sizce ??
Purflux markasını ilk defa duydum, hangi siteden alıyorsunuz satıcı ismi var mıdır?Daha geçenlerde 520D N47D20 motorlu E60 aracımıza bakım yaptım , filtreleri internet üzerinden aldım , marka olarak purflux ve mann tercih ettik . Yağ olarak liqui moly tt4600 aldık , memnunuz
Ekli dosyayı görüntüle 24189
Ekli dosyayı görüntüle 24190
Purflux markasını ilk defa duydum, hangi siteden alıyorsunuz satıcı ismi var mıdır?
Teşekkür ederim, bakayım ona da.Ne yazık ki aloparcadan bulabildim , parça kodlarıyla , purflux uzun zamandır kullanıyorum ben , dünyanın önde gelen markasıdırSorun yaşamazsınız eminimki.
Teşekkür ederim, bakayım ona da.
Aracınız için daha önce mobil yağ kullandınız mı ?Rica ederim, kolay gelsin.
Aracınız için daha önce mobil yağ kullandınız mı ?
Aynen onu gördümn11 deki indirimi mi gördünüzmobil1 deneyimim olmadı , ancak kötü bir yağ değildir
![]()