Havacılık demişken Lojistik Yönetimi mi okusam Ulusarası Tic ve Finansman mıhavacılık sektörü ile ilgili sorusu olan varsa çekinmesin pm falan atsın elimden geldiğince yardımcı olurum.
valla ben de havacılık derken dispatch'lik olur, pilotluk olur, hava trafik kontrolörü olur, teknisyenlik olur vs. onlardan bahsetmiştimHavacılık demişken Lojistik Yönetimi mi okusam Ulusarası Tic ve Finansman mı
hava trafik kontrolu bölümü vardı sanırsam maaşları nasıl onlarınvalla ben de havacılık derken dispatch'lik olur, pilotluk olur, hava trafik kontrolörü olur, teknisyenlik olur vs. onlardan bahsetmiştimo bölümler hakkında bi bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem.
pm atıyorum.hava trafik kontrolu bölümü vardı sanırsam maaşları nasıl onların![]()
Tamam Teşekkürler artık geldik son seneye seçim önemli soruyoruz herkese rahatsız ettiysek kusura bakmayın hocampm atıyorum.
estağfurullah dediğim gibi elimden geldiğince cevaplarım soruları.Tamam Teşekkürler artık geldik son seneye seçim önemli soruyoruz herkese rahatsız ettiysek kusura bakmayın hocam