Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben tam olarak bilmiyorum açıkçası nevşehir e giderken sırf yemekleri güzel diye babam sokmuştu buraya bizi. Biz biraz bogazımıza düşkünüz babam ile. Kokoreç için denizliye gitmişliğimiz var 2 saat yol değiştirip.

Denizli candır :cool: Bi daha gelirseniz haberim olsun :))

Ankarada gzilcek görülcek başka nereler var. doğa felan özelikle

valla kızılay karanfil sakarya caddesi falan takılırdım ben de her gittiğimde, iş gereği falan gidiyordm zaten fırsat bulup gezmelik. parklar falan da var epey ama bilemedim. Melih gökçek'e twit at anlatır o baya övüyo kendini sevmeyi malum :D

IMG_0623.JPG Arkadaşlar birşey soracam aracın koltuklarını neyle temizliyorsunuz benim koltuklar resimdeki gibi yarı deri yarı kumaş

valla bizim araba 90 model ford taunus olduğu için sıradan serviste iç dış temizlik tarzı haricinde çok uğraşmıyorum :D

Ya zaten 40 yılın başı bi snap attilar:) bende belki merak edeni fln vardır diye yazıyım dedim.

ACİL...abilerim atmosferik motorda devir çevirmek zararlı mıdır bir haftadır dışarı çıkmıyordum demin akşam çıktım yaşadığım küçük bir ilçe akşamları in cin top oynar çevre yolunda biraz devir çevirdim bir iki de orta derecede fren yaptım pedala tam çıkmadım eve gelip parkettim motor kaputundan (içinden) çıt çıt sesler geliyordu tam motordan olmayabilir de emin değilim şimdi babamın arabasının radyatöründe ufak bi çatlak var haftada hatta iki haftada bir çok az su eksiltir acaba o ses su damlama sesi miydi yoksa arabaya bir şey olmuş olabilir mi devir çevirdim derken atmosferik motor ve hiç 6bini geçmedim üç dört kere 5500-6000 oldu o kadar karanlıkta da su mu akıyordu bakamadım ama su sesinden çok mekanik bi sese benziyodu şimdi evdeyim tırsıyorum.s.s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...