girdi hocam bi önceki yorumumda linki paylaştımNeyse ben snap e bakmıyım şimdi yayına girince haberim yokmuş gibi yapıp mutlu olurum.

girdi hocam bi önceki yorumumda linki paylaştımNeyse ben snap e bakmıyım şimdi yayına girince haberim yokmuş gibi yapıp mutlu olurum.
ACİL...abilerim atmosferik motorda devir çevirmek zararlı mıdır bir haftadır dışarı çıkmıyordum demin akşam çıktım yaşadığım küçük bir ilçe akşamları in cin top oynar çevre yolunda biraz devir çevirdim bir iki de orta derecede fren yaptım pedala tam çıkmadım eve gelip parkettim motor kaputundan (içinden) çıt çıt sesler geliyordu tam motordan olmayabilir de emin değilim şimdi babamın arabasının radyatöründe ufak bi çatlak var haftada hatta iki haftada bir çok az su eksiltir acaba o ses su damlama sesi miydi yoksa arabaya bir şey olmuş olabilir mi devir çevirdim derken atmosferik motor ve hiç 6bini geçmedim üç dört kere 5500-6000 oldu o kadar karanlıkta da su mu akıyordu bakamadım ama su sesinden çok mekanik bi sese benziyodu şimdi evdeyim tırsıyorum.s.s
korkmana gerek yok, asıl atmosferik motorlar devir çevirir turbo devir çevirirse kork.ACİL...abilerim atmosferik motorda devir çevirmek zararlı mıdır bir haftadır dışarı çıkmıyordum demin akşam çıktım yaşadığım küçük bir ilçe akşamları in cin top oynar çevre yolunda biraz devir çevirdim bir iki de orta derecede fren yaptım pedala tam çıkmadım eve gelip parkettim motor kaputundan (içinden) çıt çıt sesler geliyordu tam motordan olmayabilir de emin değilim şimdi babamın arabasının radyatöründe ufak bi çatlak var haftada hatta iki haftada bir çok az su eksiltir acaba o ses su damlama sesi miydi yoksa arabaya bir şey olmuş olabilir mi devir çevirdim derken atmosferik motor ve hiç 6bini geçmedim üç dört kere 5500-6000 oldu o kadar karanlıkta da su mu akıyordu bakamadım ama su sesinden çok mekanik bi sese benziyodu şimdi evdeyim tırsıyorum.s.s
Yani sıkıntı yoktur büyük ihtimal? Zaten bi uyarı bi ışık falan bişey de yanmadı ama korkuyorum tecrübe yok bişey yokkorkmana gerek yok, asıl atmosferik motorlar devir çevirir turbo devir çevirirse kork.
LPG varsa LPG de yüksek devire çıkma benzinde sorun olmaz, çıt çıt seslerde ısınan egzos manifoldu v.s parçaların genleşmesinden ötürü gelen ses
LPG nin yanma sıcaklığı benzine göre daha yüksektir,Yani sıkıntı yoktur büyük ihtimal? Zaten bi uyarı bi ışık falan bişey de yanmadı ama korkuyorum tecrübe yok bişey yokBu böyle olmuyor iyisi seneye bir yerlerde çalışmaya başlayıp 2.0 taunus veya 1700 flash almak hem sanayiye de ayağım alışır
Çok teşekkür ederim.
Edit:LPG'de devir çevirince ne oluyor tam olarak?
Abi piyasa artıyorda satış varmı ya. Bence ortalık kan ağlıyor o fiyatlar düşeceek .O değil bizimkiler de ÖTV artınca çareyi ikinci elde buldu.Piyasa uzayy...
Biz kan ağlıyoruz alan nasıl yapıyorsa yine alıyorAbi piyasa artıyorda satış varmı ya. Bence ortalık kan ağlıyor o fiyatlar düşeceek .
mesela bunun gibi heraldeŞu aux u Bluetooth a çeviren cihazın linki varsa atarmısınız bi.
Aynen bu zımbırtıdan.
Ses kalitesine etkisi nasıl peki kullanan eden var mıdır bizden?
yorumlar pek iyi demiyor ama bence bu çok ucuz, belki kaliteli olanları vardırSes kalitesine etkisi nasıl peki kullanan eden var mıdır bizden?
he valla benim de dikkatimi çekti de yazım yanlışı anlam düşüklüğü olan bi kaç başlık daha var ya onlara pek takmıyorlar sanırımBuradan yetkili abilere sesleniyorum şu "Bugünki müziğiniz" konu başlığını "Bugünkü müziğiniz" olarak düzeltebilir misiniz gece gece gözüme o takıldı şimdi screenshot'da görünce.
harbiden bide saatleri almama bokuna gece karanlığında kaldırıyorlar rezaletOkul yolları taştan abi![]()