Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok hocam ben normal klasık aux cıkısı verenden bahsetmıssınız dıye okudum bluetooth olanını ılk defa duydum
Ha, ondan bende var da, kablosunun ucunda hafif temassızlık başladı. Zaten kablonun varlığı bile beni arabanın içinde darlıyor. Bir kez görmüştüm birinde, o zaman sormak aklıma gelmedi. Bir daha da göremedim.
valla onu bilmiyorum da şu kaset-aux ikilisinde ses kalitesi ciddi oranda düşüyor almak isteyen arkadaşların aklında bulunsun
Dediğin gibi ses kalitesi düşüyor. Alır almaz bir takım modifikasyonlara ihtiyaç duyuluyor. Ben mecburen çarklarını çıkarmıştım. Sesi toparlamıştı. Bir de büyük sarsıntı olduğu zaman kaseti çıkarıp baştan takmak gerekiyor. Benim arabada İstanbul-Kocaeli arasında 5-6 kez yapmak gerekiyor. =)

Ha, ondan bende var da, kablosunun ucunda hafif temassızlık başladı. Zaten kablonun varlığı bile beni arabanın içinde darlıyor. Bir kez görmüştüm birinde, o zaman sormak aklıma gelmedi. Bir daha da göremedim.

Dediğin gibi ses kalitesi düşüyor. Alır almaz bir takım modifikasyonlara ihtiyaç duyuluyor. Ben mecburen çarklarını çıkarmıştım. Sesi toparlamıştı. Bir de büyük sarsıntı olduğu zaman kaseti çıkarıp baştan takmak gerekiyor. Benim arabada İstanbul-Kocaeli arasında 5-6 kez yapmak gerekiyor. =)
yok benimki şeytan kulağına taş gibi öyle çıkarıp takmak falan gerekmiyor :D

Kar okadar çok yağsın ki, yollar kar içinde kalsın, yollarda mahsur kalayım, macera yaşayayım. çekiş kaybedeyim.
Monoton bir hayat yaşayan kurumsal şirket personelin dileği anca bu olur heralde.
Aynısını ben yaşadım hiç heyecanlı degil dostum bagcılar kanal d binasının gerisinde matbaacılar sitesinin orada saatlerce bir yere hareket edemedim sene 2003 yada 2004 tü herhalde

Aynısını ben yaşadım hiç heyecanlı degil dostum bagcılar kanal d binasının gerisinde matbaacılar sitesinin orada saatlerce bir yere hareket edemedim sene 2003 yada 2004 tü herhalde

Biz 5 kişi sene 2004, babamın Skoda Forman arabası , şile otoyolu beşiktaş tesislerinin rampasını çıkamıyoruz. Arkadan tepişli arabalar ****************** ata ata rampa çıkmaya çalışırken, biz skodanın zaten çelimsizliği sayesinde fazla patinaj çekmeden yavaş yavaş çıkmayı başarmıştık. Çok güzel maceraydı.

3 sene önce otobüsle ankaraya giderken afyon'un bala diye bi ilçesinde mahsur kaldık. Sadece ben değil 6 7 otobüs daha arabalar kamyonlar vs, 14 saat bekledik yolu açamadılar şoför konya yoluna dönelim dedi kapalıymış eskişehir kütahya yolu da kapalıydı afyona da dönemedik, ilçede bi ortaokul öğrenci pansiyonu varmış sömestra denkgeldiği için boşmuş askerler bizi oraya götürdü gece orda konakladık muavin ve bi yolcuyla aynı odada yattım. ertesi sabah 6bucuk 7de askeriyeden kazanlarla çorbalar geldi çorba içtik hep beraber sonra yine yola düştük öğlen 12de anca yol açıldı, otobüsle 7 saat süren denizli ankara arasını 36 saatte gittim. ORdan Zonguldak'a aktarma yapacaktım o yolda Allahtan sıkıntı yaşamadım, normalde 13 saat süren yolu 42 saatte gittim. 2013'ün Türkiye'sinde ve başkent yolunda :D :D

Biz 5 kişi sene 2004, babamın Skoda Forman arabası , şile otoyolu beşiktaş tesislerinin rampasını çıkamıyoruz. Arkadan tepişli arabalar ****************** ata ata rampa çıkmaya çalışırken, biz skodanın zaten çelimsizliği sayesinde fazla patinaj çekmeden yavaş yavaş çıkmayı başarmıştık. Çok güzel maceraydı.
Bizde de kis lastigi ve zincir vardi ama milletin kurallara uymamasi nedeniyle kabak bizim de başimiza patladi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...