Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Yerden yüksek yapısı ve daha kaslı görüntüsü ile yeni Ford Focus Active test konuğumuz oldu. Active’i hem yolda hem arazide limitlerine kadar test ettik. Bakalım kardeşi stantard Focus ile aralarında gözle görülür bir fark var mı? İyi seyirler!

ÖZET: Compact crossover trendine Ford da kayıtsız kalamazdı. Focus Active’in üretilmesiyle segmente giriş yapıldı. Model, bu segmentte yükseltilmiş tam bir SUV havası veremese de “biraz yüksek olsun” diyenler için iyi bir alternatif.
+ Bağımsız süspansiyon
+ Normal Focus’dan daha ferah hissettiriyor

-Tam bir SUV değil, konumlandırılması zor
-Tüketim


Sen de aramıza KATIL hem destek ol hem de Otopark ayrıcalıklarına sahip ol  https://www.youtube.com/channel/UCGoi3UGQQUd5sEndnoDmC6Q/join
Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!
Diğer videolarımız...

Okumaya devam et...
 

mcb

Murat
Panpa
9 Ocak 2020
1,384
2
3,008
3,770
36
Avusturya
Marka
Mercedes
Daha yeni Mercedes A’lar BMW 1’ler 300bin bandında çıktığı için şaşırmamış mıydık. Ne ara Focus bu seviyeye geldi ya? İnsan gerçekten bazen hayret ediyor :D
 
  • Beğeni
Tepkiler: Mt.Akina

FocusMonster

Profesör
Beta Programı
9 Ara 2018
701
864
1,770
Doktordan temiz Focus Active. 😁 (Bu kadar spoiler yeterli.)

Hatchback platformunun birkaç mm yükseltilmiş hali. Ayrıca süspansiyonların bağımsız olması güzel olmuş Focus’un karakterine daha uyumlu olmuş.

Aslında günümüzdeki çoğu markanın yaptığı gibi bu arabayı da biraz daha yükseltip cross-SUV modeli yapabilirlerdi.
 

fujiwara

Panpa
2 Tem 2020
456
1,477
2,695
İstanbul
Marka
Opel
Gereksiz "arabalar" vol bilmem kaç.
2-3 cm yükselince SUV falan mı oluyor şimdi? Focus RS bunun gibi ok torbaları için (çok aerodinamik ya ondan oka benziyor) kurban edildi yani. Yazık ya, acıyorum bu markalara. Kendi sonlarını kendileri getiriyorlar.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım