Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk başladığı yerde bariyer yok, orada bir terslik olsa karşı şeride geçip millete zarar verecekti. Kendi kendine zarar vermesi o açıdan iyi olmuş.
@mehmet basyigit Tamirci çırağının kamera takması tuhafıma gitmişti zaten, tamirci olmamasına pek şaşırmadım. :)

Can titiz kendisi , kendi aracı ve corsa camiasında tanınmış birisidir . Olay tamamen çarpıtmadır :)
@maximaorhan Aynen. :) Bu video ile tanımayan kalmadı. Yanlamaya çalışırken arkasına bile yaslanmayan arkadaş olarak tanınmaya devam edecek. Olayın en fazla tamirci çırağı kısmı çarpıtmadır, sürücü koltuğundaki naylondan öyle zannedilmiştir. Yoksa alenen küt diye vuruyor. Hasar tespitini de geriye bindikten sonraki küfürden yapabiliriz :D

Yav gece gece bi depresif haller çöktü üzerime fazladan alkollü içeceği olan varmı benim eve bi gönderiversin üretim yöntemlerini inceleyeceğim :confused:

Yav gece gece bi depresif haller çöktü üzerime fazladan alkollü içeceği olan varmı benim eve bi gönderiversin üretim yöntemlerini inceleyeceğim :confused:
Başka bi şey istesen olurmuş herhalde buyur gel :D
FB_IMG_1481450079684.jpg

Yahu düşündüm de ben öğrenciyken daha çok içiyodum daha rahat buluyodum ya onu fark ettim :D Sözde o zamanda param yoktu şimdi de yok :D :D

Öğrenciyim, sigaradır alkoldür hevesim olmadı pek.

Ben Zonguldakta okudum, bilenler bilir sahil kenarında rakı balık mekanları boldur :)) Bira balıkta olur, şişesinden ucuz şaraplar da olur keyifli mekan çoktur. He illa öyle para harcanacak değil Beleş sahil :D E kederli öğrencilik yaşayınca biz de giderdik çok . KAfası atan denize koşar :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...