Benim kasadan da, @kerpetenemir 'inkinden 1.7dti bu. İzlerken içim çızlamıştı, o son kaydırmaya başlarken anlamıştım bunun geleceğini@berkertekin Senin kasadan mı bu haşin gencin araba)

Benim kasadan da, @kerpetenemir 'inkinden 1.7dti bu. İzlerken içim çızlamıştı, o son kaydırmaya başlarken anlamıştım bunun geleceğini@berkertekin Senin kasadan mı bu haşin gencin araba)
@maximaorhan Aynen.Can titiz kendisi , kendi aracı ve corsa camiasında tanınmış birisidir . Olay tamamen çarpıtmadır![]()
Yav gece gece bi depresif haller çöktü üzerime fazladan alkollü içeceği olan varmı benim eve bi gönderiversin üretim yöntemlerini inceleyeceğim![]()
Başka bi şey istesen olurmuş herhalde buyur gelYav gece gece bi depresif haller çöktü üzerime fazladan alkollü içeceği olan varmı benim eve bi gönderiversin üretim yöntemlerini inceleyeceğim![]()
Hazır hatun ve cocuk memleketteyken bir iki bi şey iceyim dedim ahahahah onlar varken içmiyorum![]()
Evde viski var peynirimizde var güzelindenYav gece gece bi depresif haller çöktü üzerime fazladan alkollü içeceği olan varmı benim eve bi gönderiversin üretim yöntemlerini inceleyeceğim![]()
Where are you yaEvde viski var peynirimizde var güzelinden![]()
Bize her yer yaşam alanıWhere are you ya![]()
Öğrenciyim, sigaradır alkoldür hevesim olmadı pek.